Centre Beauté begon ooit als een kleine salon in 1976 dichtbij Meerssen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een klein imperium in het zuiden van het land. Met de juiste expertise wordt er gekeken wat het beste is voor jouw huid. Met meer dan 45 jaar ervaring binnen de beautybranche bieden wij de meest uiteenlopende behandelingen aan hier bij Centre Beauté. Dus ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in de omgeving van Meerssen? Wij zorgen ervoor dat elke afspraak als een verwenmoment aanvoelt, waarbij wij altijd het beste resultaat willen halen en je stralend weer de dag kunt voortzetten. Jij staat bij ons centraal! 

Schoonheidsspecialiste Meerssen

Schoonheidsspecialisten met de juiste expertises

De schoonheidsspecialisten bij Centre Beauté zijn allemaal ervaren en zorgen ervoor dat je niks te kort komt. Onze collega’s hebben ervaring in verschillende specialismes, maar richten zich vooral op een van deze behandelingen. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om als schoonheidsspecialisten in de buurt van Meerssen jou een breed scala aan behandelingen te kunnen aanbieden. Onze behandelingen variëren van peelings en ledlichttherapie tot laserontharing. Voor al deze behandelingen bij Centre Beauté verwelkomen onze schoonheidsspecialisten je graag in Meerssen, waar wij samen met jou van elke behandeling weer een uitje maken.

Hier in omgeving Meerssen bieden de schoonheidsspecialisten van Centre Beauté ook verschillende behandelingen aan voor huidverbetering. Met behulp van de meest geavanceerde apparaten en de juiste producten zorgen de huidverbeterende behandelingen van Centre Beauté voor een optimaal resultaat. De behandelingen die wij aanbieden zijn er om veelvoorkomende huidproblemen te behandelen, zoals acne, pigmentvlekken, couperose en beenvaatjes, littekens en oneffenheden.

Er wordt te allen tijde gekeken naar wat jouw huid nodig heeft en door middel van een huidanalyse krijgen wij hier meer inzicht in. Hierdoor kunnen wij goed zien wat er gebeurt met jouw huid en de diepere lagen ervan om er vervolgens voor te zorgen dat er een persoonlijk behandelplan wordt gemaakt. Samen zullen we dan de beste resultaten behalen. Wij kunnen niet wachten om jou in onze mooie beautysalon hier in omgeving Meerssen te mogen ontvangen. Wij zullen je altijd eerlijk advies en de persoonlijke aandacht geven die wij zó belangrijk vinden. Bij interesse kun je ook online alvast een vrijblijvend intakegesprek inplannen via de ‘maak een afspraak optie’ rechts onderin.

Neem vooral nog een kijkje op de site voor meer informatie over al deze verschillende behandelingen. Mochten er nog vragen zijn over onze werkwijze of salon, neem dan gerust telefonisch contact met ons op of kom gezellig langs bij Centre Beauté.