Couperose en beenvaatjes

In je lichaam bevinden zich duizenden haarvaatjes. Ze voorzien je hele lichaam van voeding en voeren afvalstoffen uit. Soms verwijden deze kwetsbare haarvaatjes zich, waardoor ze zichtbaar worden onder je huid. Dat kan vooral ontsierend zijn in je gezicht of op je benen. Gelukkig kunnen we dit bij Centre Beauté Maenen effectief behandelen.

centre beaute maenen couperose

Zichtbare vaatjes behandelen bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Zichtbare vaatjes in het gezicht of op het lichaam noemen we ook wel couperose. Deze behandelen we met de KTP Couperose laser. Dit is een hele fijne laser, die zich specifiek op het haarvaatje richt. Het omliggende huidweefsel blijft daardoor intact. Het laserlicht dringt door in de huid en verwarmt de haarvaatjes. De vaatwand trekt samen en is daardoor niet meer zichtbaar. Na de laserbehandeling volgt een lymfedrainage, waarbij we met een zachte pompende beweging de vochtopname door de lymfevaten stimuleren.

Het resultaat van een laserbehandeling tegen couperose en beenvaatjes

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Per behandeling wordt de couperose steeds verder uitgedund, waardoor het aanzicht drastisch verbetert. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken. We kunnen de behandeling na 4 weken herhalen. Het is belangrijk dat je je huid tijdens het behandeltraject goed beschermt tegen de zon met minimaal SPF 30.

Na een laserbehandeling met couperose zetten we nog een Ultraschall behandeling in. Deze behandeling laat werkzame serums tot diep in je huid dringen door middel van geluidstrillingen. Zo krijg je een optimaal effect van de werkzame stoffen in je huid. Deze behandeling is ook zeer effectief als vochtafvoer na een laserbehandeling, waarbij het serum een bescherming biedt tegen huid die rood en gevoelig is vanwege de laser. Tot slot zorgt Ultraschall ook voor hydratatie met aloë vera en kastanje-extracten.

Afspraak maken

Wil je van de ontsierende rode vaatjes op je gezicht, decolleté of benen af? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. We staan voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken.