Kennismaking

Je wilt graag een gezonde, stralende huid, wij helpen je daar graag bij! Iedere huid is uniek, daarom bieden we geen kant-en-klaar behandelplan dat voor iedereen werkt. Bij Centre Beauté begin je daarom altijd met onze kennismakingsbehandeling. We vertellen je graag wat je van deze behandeling mag verwachten en hoe het verdere behandeltraject eruit ziet.

Kennismakingsbehandeling

Om jouw huid goed te behandelen en de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt, is het belangrijk dat we eerst goed kijken wat je huidconditie is. Tijdens de kennismaking analyseert de huidspecialiste je huid en bespreekt ze met je wat je wensen zijn. Je huidverzorgingsroutine komt ook aan bod. Voor we starten maken we een huidscan met Observ. De resultaten hiervan laten zien waar je huid behoefte aan heeft. Aansluitend geeft de huidspecialiste je de eerste behandeling. Vervolgens krijg je advies en een behandelplan op maat. 

Kosten kennismakingsbehandeling

Wanneer je voor de eerste keer bij ons komt plannen we altijd deze kennismakingsbehandeling. De behandeling duurt 90 minuten en kost €105,-.

Levels voor deze behandelingen

Voor onze behandelingen werken we bij Centre Beauté met verschillende levels die staan voor de intensiteit van de behandelingen. Tijdens je kennismakingsbehandeling deelt de huidspecialiste je in een van de volgende levels in:

• Base 
• Mild 
• Medium
• Medium Plus
• Strong 
• Extra Strong

Het level waarop jij start hangt af van je huidconditie en je wensen. Is je huid bijvoorbeeld in goede conditie en wil je haar alleen regelmatig goed laten verzorgen of heb je te maken met bijvoorbeeld pigmentvlekken of een doffe huid en wil je werken aan een stralende huid? Hieronder lees je waar elk level voor staat. 

Levels

Base

Dit is een milde behandeling. Je huid wordt gereinigd, verzorgd en extra gevoed met een masker.  Deze behandeling is te vergelijken met de klassieke gezichtsbehandeling, uitgebreid met epileren, harsen en verven als je dat wilt. Wanneer je huid geen verdere behandeling nodig heeft, kun je deze behandeling elke 6 tot 8 weken herhalen.

Mild

Deze behandeling is iets intensiever dan de Base. Je huid maakt kennis met zuren, in de vorm van een peeling. Deze behandeling is ideaal als je iets dieper wilt gaan dan een standaard gezichtsbehandeling. Je krijgt een mooie glow en geeft je huid een oppepper. Dit level is ook een eerste instaplevel om eventuele huidproblemen verder aan te pakken.

Medium

Tijdens deze behandelingen gaan we een stapje verder dan bij de Mild,  we werken doelgericht aan het huidprobleem. Hiervoor gaan we dieper de huid in, tot in de dermis: de laag onder je bovenste huidlaag. Hierdoor verbeter je de huid van binnenuit. Hier combineer je door de huidspecialiste afgestemde huidverzorging voor thuis met behandelingen bij Centre Beauté. 

Medium Plus

Hier gaan we nog iets dieper te werk dan bij het vorige level. Ook hier combineer je altijd op maat afgestemde huidverzorging voor thuis met behandelingen door de huidspecialiste. Je ondergaat de behandelingen in kuurvorm, met steeds een paar weken ertussen. Zo behalen we mooie resultaten. 

Strong

Het volgende level draait om nog intensievere behandelingen. De concentraties zuren gaan omhoog, waardoor we je huid nog dieper kunnen behandelen. Op dit level combineren we de behandelingen met apparatuur, zoals microneedling en nanoneedling.

Extra strong

Dit is het hoogste level. De behandelingen worden krachtiger en je huid heeft tijd nodig om te herstellen. Stap voor stap werken we zo toe naar een prachtig resultaat: een gezonde, stralende huid! 

Boek nu je kennismaking!

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid en wil je aan de slag met huidverbetering? Maak dan nu een afspraak.