Vivace: microneedling met radiofrequentie

Wil je een stralende, gezonde en jonger uitziende huid? Dan is microneedling heel effectief. Vivace is een combinatie van microneedling en ledlicht-therapie, die werkt met radiofrequentie. Hiermee pakken we verschillende huidproblemen aan zoals:

• Huidveroudering

• Acne

• Littekens

Huidbehandeling Maastricht Facial

Vivace microneedling met radiofrequentie bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Het Vivace apparaat bevat 36 naalden, die je huid gelijkmatig behandelen. Hierdoor voelt de Vivace behandeling comfortabeler aan dan andere microneedling-behandelingen. Afhankelijk van je indicatie en het doel van de behandeling, wordt er blauw en rood licht op je huid gericht. Het blauwe licht doodt de p.acnes bacterie, die acne veroorzaakt. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen in je huid. 

Na de Vivace behandeling

Na de behandeling is je huid wat rood, warm en gevoelig. Dit trekt na een paar uur vanzelf weg. Omdat je huid door microneedling met Vivace gevoelig is voor zonlicht, adviseren we je om 6 weken direct zonlicht te vermijden. Smeer je huid dagelijks goed in met minimaal SPF 30.

Het resultaat van de Vivace-behandeling

Je ziet direct al verschil in je huidstructuur. Na 2 tot 4 weken zie je de eerste verbeteringen in je gehele huid en in de 3 maanden na de behandeling wordt je huid aanzienlijk steviger en gladder, door de gestimuleerde collageenaanmaak. Voor het beste resultaat adviseren we een kuur van 3 tot 5 behandelingen, die om de 4 weken plaatsvinden.

Afspraak maken

Wil je weten wat Vivace voor jouw huid kan doen? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.