Huidscan met Observ

Tijdens het intakegesprek stellen we je een aantal vragen, waardoor we een duidelijk beeld krijgen van je huidconditie. Met de Observ 520 huidscan bekijken we je huid vervolgens nauwkeurig, ook in de diepere lagen.

Huidscan met Observ 520 bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Deze huidscanner laat zien hoe je huid er vanbinnen uitziet. We krijgen zo een goed beeld van je huid en zien hoe het zit met zonschade, gevoeligheid, poriegrootte, hydratatie en talgproductie.

De huidscan vormt de basis van het behandelplan dat we vervolgens opstellen. We bewaren de foto’s van de scan, zodat we later kunnen vergelijken en zien welke resultaten we behaald hebben. Voor het beste resultaat van de scan vragen we je om zonder make-up of crème naar de salon te komen.

Kennismakingsbehandeling met Observ

Om een goed advies te kunnen geven is het belangrijk jouw huid in kaart te brengen. Een goede huidanalyse vormt dan ook de basis voor een op maat gemaakt behandelplan. Veel huidaandoeningen beginnen diep in de huid en worden pas door de jaren heen zichtbaar. Met onze Observ huidscan kunnen we letterlijk een kijkje in jouw huid nemen. Ideaal voor een persoonlijk behandelplan! 

centre beaute maenen obser

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid en wil je aan de slag met huidverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en huidscan.