Collageen draadlift behandeling

Ouder worden is onvermijdelijk en je huid veroudert van nature met je mee. We begrijpen heel goed dat je graag stralend en mooi oud wilt worden. Daarom kun je voortaan bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt terecht voor de innovatieve DS-V collageen draadlift behandeling. Hiermee worden rimpels opgevuld en krijg je een frissere, jongere uitstraling. We vertellen je er graag meer over!

Screenshot 2022-12-06 at 09.26.57

Kiezen voor een collageen draadlift behandeling

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid af. Aangezien ze zorgen voor de stevigheid en je elasticiteit in je huid, verschijnen door deze afname de eerste rimpels en fijne lijntjes. Je mimiek draagt ook bij aan rimpels, die door bepaalde bewegingen dieper worden. Als je liever geen injectables wilt gebruiken, is de DS-V collageen draadlift behandeling een goede oplossing. Hiermee heb je direct zichtbaar resultaat.

Hoe werkt de collageen draadlift behandeling?

De behandeling begint met een reiniging, gevolgd door een exfoliant. Hiermee verwijdert de huidspecialiste de laatste dode huidcellen en bereiden we je huid voor op de opname van de collageen draden. Is je huid voorbereid? Dan brengt de huidspecialiste de collageen draden aan met een speciaal serum. Vervolgens masseert ze de draden in, tot ze goed zijn opgenomen door je huid. Als afsluiting krijg je nog een fijne, verzorgende crème.

De behandeling is volledig pijnloos. Je kunt dus lekker ontspannen liggen, terwijl de draden hun werk doen. De collageen draden stimuleren de aanmaak van collageen door je lichaam, zodat je stap voor stap een meer stralende en stevige huid krijgt.

Behandelgebieden collageen draadlift

Deze draadlift behandeling is ontzettend effectief voor verschillende gebieden:

• Gezicht, zoals fronsrimpel, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels

• Hals

• Decolleté

Voor een optimaal resultaat adviseren we om te kiezen voor een kuur. De kuur bestaat uit 3 behandelingen, waar steeds 10 tot 14 dagen tussen zit. Ongeveer 3 tot 4 maanden na de laatste behandeling kom je opnieuw naar onze salon in Berg en Terblijt voor een collageen draadlift behandeling. Deze tussenliggende periode heeft je huid nodig om uit zichzelf meer collageen aan te maken.

Het resultaat van een collageen draadlift behandeling

Na de behandeling zie je al direct het eerste resultaat. Hoe het resultaat voor jou persoonlijk zal zijn, hangt af van je huidconditie en het gebied dat we behandelen. Voor de hals zijn meer behandelingen nodig dan bijvoorbeeld voor kraaienpootjes en rimpels op je voorhoofd. Tijdens de intake vertellen we je wat je kan verwachten.

Kosten DS-V draadlift

De kosten van jouw behandeling hangen af van het behandelplan. Je vindt de prijzen hier. Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en krijg je een prijsopgave.

Benieuwd naar de DS-V collageen draadlift behandeling? Plan dan nu je afspraak!