Anti-aging

Het natuurlijke verouderingsproces is voor iedereen onvermijdelijk. Maar, je kunt er wel wat aan doen om het te vertragen. Zo kun je vanaf je 25e al preventief aan de slag gaan om je huid soepel en jong te houden. Wanneer je ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine af, wat zorgt voor huidverslapping en uiteindelijk rimpels en fijne lijntjes. Bij Centre Beauté Maenen hebben we verschillende behandelingen voor anti-aging, zodat jij op een stralende manier natuurlijk ouder wordt!

centre beaute maenen anti-aging

Anti-aging bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Met ruim 45 jaar ervaring zijn we experts op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-aging. We beginnen altijd met een huidscan en een intakegesprek, zodat we een compleet beeld hebben van je huidconditie. Vervolgens maken we een behandelplan op maat. We behandelen natuurlijke huidveroudering op twee manieren:

• Huidverbetering

• Injectables

Huidverbetering voor een jongere, stralende huid

Goed voor je huid zorgen op jonge leeftijd betaalt zich terug op latere leeftijd. Door een goede huidverzorgingsroutine te ontwikkelen help je je huid om op een mooie manier ouder te worden. We hebben verschillende huidverbeterende behandelingen die helpen om je huid in topconditie te houden.

Als je ouder wordt verandert de structuur van je huid en de stevigheid neemt af. Dit wordt veroorzaakt door de verminderde aanmaak van collageen en elastine, de stoffen die je huid haar soepelheid en stevigheid geven. Met verschillende behandelingen stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine, zodat je huid continu aan het werk is.

Deepheat

Deepheat is een effectieve behandeling om je huid te verstevigen. Met behulp van radiofrequentie warmen we je huid op. Dit heeft een positief effect op je huid. De warmte stimuleert de doorbloeding van je huid en stimuleert de aanmaak van collageen.

Je huidstructuur verandert, rimpels en fijne lijntjes verminderen en je huid krijgt meer volume.

Microdermabrasie

Microdermabrasie werkt als een grove scrub of een diepe peeling van je huid. Met behulp van een speciaal apparaat , de Ionto Skin Abrasion, brengen we microkristallen aan op je huid. Het apparaat werkt met vacuümdruk, waardoor tegelijkertijd de doorbloeding in de huid wordt gestimuleerd. Tegelijkertijd werkt het apparaat met ultrasound, wat de capaciteit van de huidcellen verhoogt. Dat zorgt er weer voor dat de werkzame stoffen nog beter worden opgenomen in de huid. Het resultaat is een stevigere, gladdere en egale huid.

Vivace

Als je de natuurlijke huidveroudering wilt tegengaan en er een stralende, jonger uitziende huid voor terug wilt, is de Vivace een goede oplossing. Dit apparaat werkt met een combinatie van ledlicht-therapie en microneedling.

Injectables

Heb je last van rimpels, verslapte huid of een vermoeide of oude uitstraling en wil je daarvan af? Dan is een behandeling met injectables een goede oplossing. Bij Centre Beauté Maenen werken we samen met cosmetisch arts Dr. Didier Jehin. Hij gebruikt de botuline toxine A van Azzalure en de fillers van Restylane om mooie resultaten te behalen

Collageen draadlift

Als je ouder wordt, neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid af. Aangezien ze zorgen voor de stevigheid en je elasticiteit in je huid, verschijnen door deze afname de eerste rimpels en fijne lijntjes. Je mimiek draagt ook bij aan rimpels, die door bepaalde bewegingen dieper worden. Als je liever geen injectables wilt gebruiken, is de DS-V collageen draadlift behandeling een goede oplossing. Hiermee heb je direct zichtbaar resultaat.