Injectables

Er zijn verschillende manieren om je huid jonger, stralender of egaler te maken. Je kunt kiezen voor huidverbetering of voor injectables. Injectables is een verzamelnaam voor cosmetische behandelingen waar een injectie bij komt kijken. De bekendste behandelingen zijn botuline toxine A en fillers en daarvoor kun je terecht bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt, vlak bij Maastricht.

Welke injectables zijn er?

De twee bekendste injectables zijn dus botuline toxine A en fillers. Mensen denken vaak dat het hetzelfde is, maar er zit een groot verschil tussen deze cosmetische behandelingen.

centre beaute maenen injectables

Botuline toxine A

Botuline toxine A is een eiwit, dat ervoor zorgt dat een spier ontspant. Een spier kan daardoor geen rimpels meer veroorzaken, omdat het niet meer samentrekt. Botuline toxine A gebruik je voornamelijk om rimpels te verminderen of te laten verdwijnen.

Fillers

Fillers zijn injectables die een cosmetisch arts gebruikt om meer volume aan te brengen in je huid. Denk bijvoorbeeld aan ingevallen wangen, dunne lippen of de neuslippenplooi. Door het extra volume komt je gezicht meer in balans en krijg je een minder vermoeide of jongere uitstraling.

Het verschil tussen botuline toxine A en fillers

Je hoort misschien iemand weleens zeggen: “Ik wil botuline toxine A in mijn lippen laten spuiten.” Nu je weet dat botuline toxine A een spier laat ontspannen snap je dat dat geen goed idee is. Het belangrijkste verschil zit dus in de werking van beide producten. Botuline toxine A gebruik je om rimpels te verminderen, met fillers brengt een cosmetisch arts meer volume aan in je gezicht, hals of handen.

Injectables bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt – Limburg

Wij werken samen met cosmetisch arts Dr. Didier Jehin. Hij is al jarenlang werkzaam als cosmetisch arts en kijkt naar wat jouw huid en gezicht nodig hebben voor het mooiste resultaat. Tijdens een intakegesprek kun je al je vragen stellen en aangeven wat je wensen zijn. Deskundigheid en veiligheid staan voorop tijdens de behandelingen met botuline toxine A en fillers.

Afspraak maken?

Wil je meer weten over injectables?  of onze andere behandelingen? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Je kunt ook eerst meer lezen over de mogelijkheden met botuline toxine A en fillers.