Peelings

Als je last hebt van oneffenheden, pigmentvlekken of acne is een peeling een effectieve behandelmethode. De zuren in de peeling verwijderen de bovenste huidlaag en stimuleren de celvernieuwing in je huid. Zo sla je twee vliegen in een klap: weg met de oneffen huid en nieuwe, egale en frisse huid ervoor in de plaats.

Peelings bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt bij Maastricht

Bij Centre Beauté Maenen bieden we verschillende peelings aan:

• Melkzuurpeeling

• Glycolpeeling

• TCA peeling

• Retinolpeeling

• Salicylpeeling

Iedere peeling heeft zijn eigen werking. De huidspecialiste zal altijd samen met jou kijken wat het beste aansluit op jouw wensen en de behoefte van jouw huid.

centre beaute maenen peelings

Het resultaat van een peeling

Voor het beste resultaat adviseren we om een peeling in kuurvorm te volgen. In combinatie met speciale producten voor thuisgebruik behalen we zo de mooiste resultaten. Tijdens iedere behandeling zien we de voortgang en waar nodig kunnen we het behandelplan bijstellen. Zo weet je zeker dat jouw huid krijgt wat ze nodig heeft. Acne, pigmentvlekken en oneffenheden behoren tot het verleden als je ze effectief behandelt.

Afspraak maken

Ben je benieuwd wat een peeling voor effect kan hebben op jouw huid en wil je een egale, stralende en gezonde huid? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Maak nu je afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.