Merken

Bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt vind je de gouden combinatie van jarenlange kennis en ervaring, deskundige adviezen en de beste producten. We werken met verschillende merken die passen bij onze missie: vanaf de basis de mooiste resultaten behalen voor jouw huid.

Cellics huidverbeterende voedingssupplementen

Je huid gezond houden doe je niet alleen met huidverbeterende behandelingen. Ook vanbinnen gebeurt er van alles wat invloed heeft op je huid. Voeding speelt hierin een grote rol.

Cellics zijn voedingssupplementen in poedervorm, die gericht zijn op huidverbetering en anti-aging van binnenuit. In combinatie met de juiste voeding en huidverzorging en behandelingen in de salon zorg je ervoor dat je huid weer straalt!

Meer informatie

Wil je weten of Cellics bij jou past en wat het voor je kan doen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze huidspecialistes.

 

MeLine

Met MeLine behalen we de mooiste resultaten op het gebied van pigmentvlekken. Pigmentvlekken ontstaan door bijvoorbeeld overmatige blootstelling aan de zon, hormonen of ouderdom. Deze donkere vlekjes kun je goed behandelen met MeLine.

MeLine behandelingen bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

We zetten MeLine in voor de behandeling van pigmentvlekken. De unieke samenstelling van de MeLine producten en behandelingen helpt ons om prachtige resultaten te behalen

Dr K

Dr K Dermal Health Care is een dermatologisch pre- en pro-biotisch huidvernieuwingssysteem, dat wetenschappelijk is ontwikkeld. Met Dr K kunnen we een huid met ontstekingen goed behandelen. Ook kunnen we hiermee de gezondheid van de huid verbeteren.  We behalen bij Centre Beauté Maenen mooie resultaten met zowel de behandelingen als de thuisverzorgingsproducten van Dr. K. Door de hoogwaardige ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde producten krijgen we een onrustige huid met ontstekingen weer gezond!

Thoclor

We zetten de behandelingen en producten van Thoclor in voor anti-aging. Thoclor werkt met producten op basis van hun eigen immuunmolecuul HOCL. Deze producten zijn geschikt als ondersteuning na een intensieve behandeling, zoals een peeling, of als je last hebt van huidproblemen als acne, rosacea en een geïrriteerde huid en dragen bij aan het proces van huidverjonging.

Nimue

Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatieconcept. Ze beschikken over een uitgebreid assortiment aan behandelingen en ook in producten, met het oog op huidverbetering maar met een verzorgende touch. Zo kunnen we bij Centre Beauté Maenen met Nimue een huid stap voor stap behandelen en het resultaat bereiken waar de klant of de huid behoefte aan heeft.

PCA Skin

PCA skin staat bij ons bekend voor het oplossen van huidproblemen, van acne tot aan vlekjes die de huid vaak ontsieren. Door de variatie in het aanbod van luxe peelings zijn we in staat om de meest uiteenlopende huidproblemen op te lossen, vaak al op korte termijn. De combinatie tussen thuisverzorgingsproducten en de behandelingen in onze salon zorgen voor de mooiste resultaten.

PH FORMULA

Hoewel peelings al sinds de jaren tachtig in diverse vormen bestaan, vertegenwoordigt skin resurfacing een nieuwe generatie huidverbetering. pHformula heeft skin resurfacing sinds de oprichting in 2010 nóg verder ontwikkeld; met dermatologische, non-invasieve en op maat gemaakte skin resurfacing behandelingen, gebaseerd op de wetenschap.taten.

Pune Cosmetics

Het Maastrichtse cosmeticamerk Pune Cosmetics mag niet ontbreken in onze Zuid-Limburgse salon! Pune heeft een assortiment met mooie kleuren en producten. Alles is dierproef- en parabenenvrij.

OPI

OPI gellak is heel populair en dat snappen wij wel. De kwaliteit van de nagellak is top en we gebruiken het dan ook graag voor onze manicure en pedicure!