Camouflagetherapie

Wanneer je te maken hebt met een duidelijk zichtbare huidaandoening zoals rosacea, acne, een wijnvlek of pigmentvlekken, kan het zijn dat je die graag wilt camoufleren. Hiervoor kun je gewone make-up gebruiken of je kiest voor speciale camouflagetherapie om oneffenheden te bedekken. We vertellen je graag meer over camouflagetherapie: wat is het, hoe werkt het en wat kost het? 

Camouflagetherapie bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Camouflagetherapie is geen huidverbeterende behandeling, het richt zich op het camoufleren van oneffenheden en plekjes op je huid. Hiermee creëer je een egalere teint en vallen de plekjes op je huid niet meer op. Camouflagetherapie geeft je daaro

52194fae-f0bd-491f-b273-85f6e04c51fc

Hoe werkt camouflagetherapie?

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bekijkt onze huidspecialiste Charlotte jouw huid en bepaalt welke kleur camouflage het beste past bij jouw natuurlijke teint. We werken bij Centre Beauté Maenen met de camouflagetherapie van Dermacolor. Als jullie de juiste kleur hebben gekozen, brengt Charlotte het product aan, zodat je direct kan zien wat de camouflagetherapie doet voor jouw huid.  

Kosten camouflagetherapie

De intake is gratis. Voor de kennismaking met de producten van Dermacolor en het uitkiezen van de juiste kleur betaal je €79. Deze sessie duurt 60 minuten. Als je wilt plannen we een tweede sessie, waarin ik je leer hoe je de camouflage zelf aanbrengt. Dit kost ook €79 voor 60 minuten. Goed om te weten: de meeste zorgverzekeraars vergoede camouflagetherapie. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Neem dan rechtstreeks contact op met je zorgverzekeraar. 

Resultaat van camouflagetherapie

Als je de camouflageproducten op de goede manier aanbrengt, ziet je huid er egaal uit. De teint van de camouflagecrème of -gel past bij jouw eigen huidkleur, waardoor je een heel natuurlijk resultaat krijgt. De camouflagetherapie is vriendelijk voor je huid, waardoor je het dagelijks kunt gebruiken. 

Afspraak maken

Klinkt camouflagetherapie als een goede oplossing voor jou? Plan dan nu je vrijblijvende intake in.