Mannen

De mannenhuid lijkt in eerste instantie veel op de vrouwenhuid. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De mannenhuid is meestal wat dikker en vetter. Bijvoorbeeld door het scheren kan de huid wat gevoelig en droog zijn. De mannenhuid heeft dus andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid.

Bij Centre Beauté Maenen ben je aan het goede adres voor huidverzorging en huidverbetering voor mannen.

Huidverzorging voor mannen bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Je kunt bij ons terecht voor verschillende huidverzorgende behandelingen. We bieden 3 verschillende facials aan die gericht zijn op verzorging, reiniging en ontspanning. 

Wil je je huid even een kleine opfrisbeurt geven, dan is een behandeling van 30 minuten ideaal. We kunnen dan je huid een milde reiniging geven die je huid een fijne oppepper geeft.

Kies je voor de behandeling van 60 minuten, dan kunnen we de basisbehandeling uitbreiden met een ontspannende massage van je gezicht, hals en decolleté en een verkwikkend of reinigend masker. De behandeling van 90 minuten is een uitgebreide behandeling met alle eerder genoemde onderdelen, waarbij ontspanning en tijd voor jezelf centraal staan.

 

Huidverbetering voor mannen

Naast onze huidverzorgende mannenbehandelingen kunnen de mannen ook bij Centre Beauté Maenen terecht voor huidverbetering. Hiermee pakken we verschillende huidproblemen aan, zoals:

• Acne

• Anti-Aging

• Pigmentvlekken

• Ongewenste haargroei

• Couperose en beenvaatjes

• Littekens

Voor de huidverzorging heeft Babor mooie producten voor mannen. We kijken vooraf altijd naar je huidconditie en bespreken welke resultaten je graag wilt behalen. Met een op maat gemaakt behandelplan gaan we vervolgens aan de slag om jouw huid weer gezond en egaal te krijgen.

.

centre beaute maenen mannen

Laserontharing

Bij deze methode werken wij met de Lumenis Lightsheer Desire laser. Tijdens een behandeling met laser wordt sterk gebundeld licht in de huid gestraald. Het pigment van de haarwortels absorbeert het licht en zet het om in warmte. Deze warmte komt terecht in het haarzakje en vernietigt de haarpapil. Hierdoor groeit in dit haarzakje geen haar meer terug.

Geheel pijnloos is de behandeling niet, maar de gevoeligheid verschilt per persoon en is afhankelijk van het lichaamsdeel dat behandeld wordt. De laser methodes is effectief voor het reduceren van haar. Ze zijn niet geschikt voor licht blonde, witte, grijze en rode haren, omdat de haren niet genoeg pigment bevatten. De huidskleur is ook bepalend voor de werking van IPL/laser. De donkere en getinte huid bevatten veel pigment en hebben daarom een aangepaste instelling nodig.