Nanoneedling bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Voor huidverbetering heb je keuze uit veel verschillende behandelingen. Welke behandeling het beste past, hangt af van wat je wilt bereiken. Als je bijvoorbeeld last hebt van een doffe huid, grove poriën, oppervlakkige pigmentvlekken of milde acne, is nanoneedling heel effectief. Met deze behandeling geef je je huid echt een oppepper. Ontdek alles over nanoneedling: hoe werkt het en wat kost het?

Misschien heb je al eens gehoord van microneedling, waarbij kleine naaldjes je huid voorbereiden om actieve werkstoffen diep in je huid te laten dringen. Nanoneedling werkt op dezelfde manier, met ultradunne naaldjes die kleine kanaaltjes in je huid maken. 

30cde83d-f21a-443b-b6d3-9cbc860f72d3

Hoe werkt nanoneedling?

Tijdens de nanoneedling-behandeling maakt de huidspecialiste met een speciaal apparaatje microscopisch kleine gaatjes in je huid. De naaldjes zijn dunner dan een mensenhaar. Vervolgens brengt de huidspecialiste een serum aan, dat door de gaatjes extra goed wordt opgenomen door je huid. Daarna kalmeert ze je huid met een masker en brengt hydraterende crème aan. De behandeling doet geen pijn, het is hooguit een beetje gevoelig. 

Resultaat van nanoneedling

Nanoneedling is effectief voor verschillende huidproblemen. We noemden er al een aantal, zoals een gedehydrateerde huid, doffe en vale huid, fijne lijntjes rond je ogen, huidveroudering en grovere huidstructuur. Na de behandelingen zie je al snel resultaat. Een egalere teint, meer volume en een huid die straalt. In combinatie met de door ons geadviseerde thuisverzorging voor thuis houd je je huid gezond en stralend!

Het verschil tussen nanoneedling en microneedling

Het verschil tussen microneedling en nanoneedling zit vooral in hoe diep de naaldjes in de huid doordringen. Nanoneedling blijft meer aan de oppervlakte van je huid, terwijl je met microneedling tot in de diepere huidlagen komt. Dat maakt nanoneedling een laagdrempelige vorm van huidverbetering. Een voordeel ten opzichte van microneedling is dat je na afloop geen downtime hebt in de vorm van een rode of schilferige huid en je dus direct weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden. Goed om te weten: deze behandeling kun je het hele jaar door ondergaan. Je hoeft geen rekening te houden met de zon. Ook als je zwanger bent is deze behandeling mogelijk. 

Kosten nanoneedling

Een losse nanoneedling behandeling kost €135.

Afspraak maken

Heb je interesse in microneedling? Plan dan nu je afspraak bij een van onze huidspecialistes.