Permanente make-up

De make-up die je ’s ochtends zorgvuldig hebt aangebracht, vervaagt in de loop van de dag. Dat is jammer, want eigenlijk zou je er de hele dag stralend en perfect verzorgd uit willen zien. Permanente make-up is hierbij een uitkomst! Het verzekert je van een perfect verzorgd uiterlijk, de hele dag door. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijf je er stralend uitzien.

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken brengen we uiterst secuur in de door jouw gewenste vorm of kleur aan in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties en zijn dus geschikt voor alle huidtypes.

We bespreken vooraf je wensen met je, zoals de kleur en vorm. Ook kijken we of permanente make-up geschikt is voor jou. Soms kan het niet vanwege medicijngebruik of ziekte.

Centre Beauté Maenen is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD hygiënenormen. Je bent hierdoor gegarandeerd van perfecte hygiëne tijdens je permanente make-upbehandeling.

Indien er geen contra indicaties zijn dan kunnen we een behandeling plannen. Wij vragen je van tevoren een verdovende crème (Emla) aan te vragen bij je huisarts. Deze crème zal de gevoeligheid van de behandeling iets verzachten. 

PMU expert Esther Lemmens

Alle behandelingen worden uitgevoerd door PMU-specialist Esther Lemmens. Met meer dan 10 jaar ervaring en veel (inter)nationale opleidingen en trainingen heeft zij zich ontwikkeld tot expert in permanente make-up voor je wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Dankzij haar oog voor detail, kleur en het allerbeste resultaat ben je bij Esther in goede handen. De wereld van permanente make-up is volop in ontwikkeling en Esther is continu op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Hierdoor weet je zeker dat je bij Centre Beauté Maenen PMU van de hoogste kwaliteit krijgt.

Permanente make-up: eyeliner

Wanneer je geen zin of tijd hebt om je elke dag op te maken en je graag direct een verzorgde look hebt als je wakker wordt, is permanente eyeliner een goede oplossing.

Permanente eyeliner bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Als we permanente eyeliner aanbrengen houden we rekening met de vorm en kleur van je ogen. Er zijn verschillende technieken voor een permanente eyeliner. Van een dun lijntje tot een dikkere lijn. De meest gekozen kleur is zwart. De lijn is wat dikker aan de buitenkant en loopt smaller toe naar de binnenste ooghoek. Door de onderste en bovenste eyeliner niet met elkaar te verbinden lijken je ogen optisch groter.

PMU voor je wenkbrauwen: 3D Hairstroke Technique

Wanneer je geen zin of tijd hebt om je elke dag op te maken en je graag direct een verzorgde look hebt als je wakker wordt, is permanente make-up een goede oplossing.

PMU voor je wenkbrauwen 3D Powder Shadow Technique

Shadow brows is de veelgebruikte naam voor een speciale schaduwtechniek die een potloodachtig effect geeft. Je kent deze techniek misschien ook als Ombre. Esther plaatst de permanente make-up als geheel, maar wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. Met deze techniek krijg je volle, ingekleurde wenkbrauwen, waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. 

Permanente make-up voor je wenkbrauwen

Wenkbrauwen hebben een grote invloed op je gezichtsuitdrukking en je algehele uitstraling. Als je dunne wenkbrauwen hebt door veelvuldig epileren of door aanleg, kun je met permanente make-up mooie, volle wenkbrauwen creëren die natuurlijk ogen. We werken bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt met 2 technieken:

• Hairstrokes

• Shadow brows

PMU voor je wenkbrauwen: hairstrokes

Wenkbrauwen spelen een grote rol bij de uitstraling van het gezicht. Met de hairstroke-techniek maken we heel natuurlijke wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes getekend, die zo goed mogelijk op een ‘echte’ wenkbrauw lijken.

PMU voor je wenkbrauwen: shadow brows

Shadow brows is de veelgebruikte naam voor een speciale schaduwtechniek die een potloodachtig effect geeft. De permanente make-up wordt als een geheel geplaatst, maar wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. Met deze techniek krijg je volle, ingekleurde wenkbrauwen met een strakke contourlijn.

Droom jij ook van deze mooie wenkbrauwen en ben jij niet blij met jouw huidige Permanent Make-up of Tattoo?

Permanent Make-up & Tattoo verwijdering door experts

Is je permanent make-up behandeling of je tattoo niet zo mooi geworden? Of wil je deze verwijderen om plaats te maken voor iets nieuws en mooiers?

Dat kan, want wij begrijpen het gevoel van niet (geheel) tevreden zijn met de  resultaten en wij bieden je direct de oplossing bij het verwijderen van oude pigmentatie en bieden je een  een mooie en nieuwe natuurlijke pigmentatie, geheel naar jouw wensen!

Te donkere,  grijs of rood verkleurde en niet symmetrische wenkbrauwen, een eyeliner vleugel die is uitgelopen of een liprand die er niet hoort te zitten worden verwijderd. Het probleem wordt grondig en veilig aangepakt én daarnaast kunnen we je, indien gewenst, adviseren over een mooie en nieuwe pigmentatie die wél aansluit op jouw wensen.

Maak je afspraak voor een kosteloos informatie gesprek en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Veilig én betrouwbaar met persoonlijke aandacht:

– De lichttherapie is niet schadelijk voor de huid

– De lichttherapie laat geen littekens achter

– De lichttherapie is niet schadelijk voor de haarzakjes

 

Onze expertise omvat:

– Corrigeren van foutieve en ongewenste pigmenten

– Herstellen van uitgelopen of oude PMU

Permanente make-up voor je lippen

Geef je lippen extra volume of een creëer een jongere en aantrekkelijkere uitstraling met permanente make-up voor je lippen. Esther Lemmens gebruikt hiervoor 2 verschillende technieken:

– Lips met 3D Contour

– Full Lip Blush

PMU voor je lippen: 3D Countour

Met deze techniek herstelt Esther je oorspronkelijke lipcontour in een natuurlijke kleur. Daarna brengt ze een lichte schaduw aan. Dit zorgt voor een mooie vorm van je lippen, zonder ze helemaal in te kleuren. 

PMU voor je lippen: Full Lip Blush

Samen met Esther kies je een kleur die het beste past bij jouw teint en gewenste uitstraling. Van nude tot klaprozenrood: er is veel mogelijk. Met deze techniek creëer je mooie, gekleurde lippen die perfect bij je passen. 

Na de behandeling

• Geen crème aanbrengen totdat de huid genezen is.

• De eerste week na de behandeling niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk.

• De eerste week niet zonnen of in ieder geval de behandelde delen niet blootstellen aan intensief zonlicht.

• Gebruik tot 24 uur na de behandeling geen alcohol.

• Na vier tot zes weken kom je terug voor de nabehandeling.

• Tijdens de nabehandeling werken we waar nodig eventuele plekjes bij.

• Het kan zijn dat je de kleuren intenser of iets meer accentueert wilt hebben, ook dat wordt besproken en uitgevoerd tijdens de nabehandeling.