Last van kleine imperfecties of oneffenheden op jouw huid? Het komt vaak voor dat onze huid tijdens het alledaagse leven beschadigingen oploopt waardoor deze oneffenheden kunnen ontstaan. Daarvoor staat onze schoonheidsspecialiste klaar bij onze salon in Maastricht. Het vakkundige team van Centre Beauté Maenen legt jou in de watten en verzorgt jouw huid. We ontvangen je graag in onze salon in Berg en Terblijt. Het uiteenlopende aanbod van behandelingen en producten garandeert jou dat je na een afspraak weer stralend de wereld in gaat. Heb je een kleine opfrisser nodig of ga je liever voor een compleet behandelingstraject? Onze schoonheidsspecialisten vlakbij Maastricht staan graag voor je klaar.

Voor elke behandeling een specialist

Van een verfrissende gezichtsmassage van 30 minuten tot een compleet behandelingstraject, je bent altijd in goede handen bij onze salon. Onze Maastrichtse schoonheidsspecialisten hebben de kennis en ervaring voor elke behandeling. Van ontharing tot injectables. Uiteraard hebben zij ook ervaring met behandelingen voor heren. Onze salon vlakbij Maastricht loopt over met schoonheidsspecialisten die alles weten op het gebied van beauty!

schoonheidsspecialiste in Maastrischt bezig met een gezichtsbehandeling

Maenen schoonheidssalon; een kernbegrip

Sinds onze start in 1976 verzorgen we de huid en verbeteren we het zelfvertrouwen van onze klanten. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot kernbegrip in Zuid-Limburg op het gebied van schoonheid. Dat hebben we voor het grootste deel te danken aan onze schoonheidsspecialiste in onze salon vlakbij Maastricht. Van anti-aging tot permanente make-up en facials, wij verzorgen jouw huid tot in de puntjes. Die garantie gaat samen met onze personal touch, omdat wij erin geloven dat iedere huid een unieke aanpak nodig heeft. Daarnaast creëren onze schoonheidsspecialisten in onze salon vlakbij Maastricht een warme, huiselijke sfeer zodat je direct tot rust kan komen.

Elke huid is anders, daarom is elke aanpak uniek. Hoe doen we dat? Wanneer je besluit een behandelingstraject aan te gaan, nodigen we je eerst uit voor een intakegesprek. Tijdens deze afspraak gaan we met een Observ Huidscan de diepere lagen van jouw huid analyseren. Zo kunnen onze specialisten in kaart brengen wat jouw huid nodig heeft om deze weer te laten stralen.

Wil je weten wat Centre Beauté Maenen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij onze salon! Onze intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend, dus schroom niet! Bovendien kunnen onze schoonheidsspecialisten in onze salon in Maastricht ook heerlijke koffiezetten!