Ben jij op zoek naar een acne behandeling in Maastricht? Bij Centre Beauté zijn we gespecialiseerd in verschillende zaken die te maken hebben met de gezondheid van de huid. Wij helpen je daarom ook graag om van je acne af te komen. Wij weten als geen ander hoe het hebben van acne je dagelijks leven kan beïnvloeden. Onze specialisten helpen je op een stralende, gezonde huis te krijgen en weer volop van het leven te genieten.

Schoonheidssalon Margraten

Wat is acne?

Het hebben van puistjes is erg vervelend. Er zit wel een groot verschil in het hebben van een paar puistjes of het hebben van acne. Het hebben van acne houdt in dat je last hebt van een huidaandoening. Deze bestaat uit het hebben van puistjes, rode bultjes, mee-eters en onderhuidse ontstekingen. Herken je jezelf hierin? Dan ben je voor een acne behandeling bij Centre Beauté van harte welkom in Maastricht. Onze experts hebben al jaren ervaring met het behandelen van acne.

Een acne behandeling van Centre Beauté in Maastricht, hoe verloopt dat precies? Allereerst starten we met een intakegesprek. Hierbij wordt er gekeken naar jouw huid. Zo zien we hoe we jouw huid het beste kunnen behandelen. Aan de hand van dit intakegesprek stellen wij een persoonlijk behandelplan op. Je krijgt altijd producten voor thuis mee. De thuisbehandeling is namelijk erg belangrijk. Deze bepaalt voor 80% het succes van de acne behandeling. Het is dus van belang dat je thuis goed voor je huid zorgt.

De behandelingen die wij uitvoeren bestaan uit dieptereiniging van de huid, het kalmeren van de onrustige huid en het herstellen van de huid. Dit zorgt ervoor dat we jouw huid zo goed mogelijk kunnen behandelen. We kijken tussen de behandelingen door of er dingen zijn die we willen bijstellen. Voor het behandelen van acne gebruiken wij producten van de volgende merken:

  • Hayoun
  • Nimue
  • PCA
  • DR. K

Een voedselintolerantietest is ook een mogelijke toevoeging in het behandelplan. Voeding, zoals zuivel, kan grote invloed hebben op je huidconditie.

Het behandelen van je acne wordt mogelijk vergoed door je zorgverzekering. Wil je weten of jij hiervoor in aanmerking komt? Dan kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Wil je graag een acne behandeling in Maastricht starten? Onze professionals staan voor je klaar om je acne te behandelen. Neem gerust contact met ons op voor vragen, of plan direct je intake gesprek bij Centre Beauté.