Het gebeurt ons allemaal: we stappen elke ochtend in de auto, wetend dat we er goed en verzorgd uitzien na onze vertrouwde make-up routine. Maar om 17:00 uur kijken we eens in de spiegel en zien we dat onze make-up is vervaagd en vlekt. Hartstikke jammer natuurlijk! Het liefst zien we er de hele dag stralend uit. Centre Beauté heeft dé oplossing voor dit probleem: onze salon vlakbij Maastricht biedt namelijk een permanente make-up (PMU) behandeling aan!

Voor onze PMU-behandelingen gebruiken we biologische pigmentstoffen waarmee we zeer nauwkeurig een natuurlijke look kunnen creëren. De permanente make-up wordt aangebracht op je opperhuid, waardoor er over het algemeen geen sprake kan zijn van een allergische reactie. We nodigen je wel graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek om eventuele allergieën te bespreken en een mogelijke reactie uit te sluiten. Daarnaast bespreken we tijdens dit gesprek eventueel medicijngebruik of ziekte om zeker te weten dat jouw behandeling zo goed mogelijk verloopt en dat je nog lang plezier hebt met jouw PMU.

permanente make-up wenkbrauwen

PMU door Centre Beauté

Sinds 1976 is Centre Beauté Maenen een begrip op het gebied van beauty in Zuid-Limburg. We zijn uitgegroeid tot erkende schoonheidsspecialisten die jou helpen stralen. Een van de principes waar onze beauticians specialisten in zijn is permanente make-up. We worden ook gekeurd volgens de wettelijke hygiënenormen van de GGD. Zo ben jij ervan verzekerd dat elke permanente make-up behandeling bij ons bij Maastricht correct wordt uitgevoerd.

Bij Centre Beauté in Berg en Terblijt, dichtbij Maastricht, bieden we twee verschillende soorten permanente make-up behandelingen aan: permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen.

Permanente eyeliner is de ideale oplossing om iedere ochtend fris te ogen, zelfs wanneer je geen zin hebt om je eyeliner te doen. Wanneer we permanente eyeliner aanbrengen houden we rekening met de vorm en kleur van je ogen. Er zijn verschillende technieken voor permanente eyeliner. Door de juiste techniek toe te passen kunnen we jou een natuurlijke look geven en je ogen optisch groter laten lijken.

Voor je wenkbrauwen hebben we twee technieken om permanente make-up aan te brengen. Je kunt ervoor kiezen om de hairstrokes techniek toe te passen; je wenkbrauwen worden dan opnieuw getekend met korte streken. Met deze techniek krijgt je als het ware haartjes getekend. De andere techniek heet shadow brows. Deze techniek geeft je volle, ingekleurde wenkbrauwen met een strakke contourlijn. Dit komt omdat de PMU als één geheel wordt aangebracht.

Wij verzorgen ook een geheel nabehandelingstraject bij het nemen van PMU:

• Geen crème aanbrengen tot de huid genezen is.

• De eerste week na de behandeling niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk.

• De eerste week niet zonnen of in ieder geval de behandelde delen niet blootstellen aan intensief zonlicht.

• Gebruik tot 24 uur na de behandeling geen alcohol.

• Na vier tot zes weken kom je terug voor de nabehandeling.

• Tijdens de nabehandeling werken we waar nodig plekjes bij.

• Het kan zijn dat je de kleuren intenser of iets meer geaccentueeerd wilt hebben. Ook dat wordt besproken en uitgevoerd tijdens de nabehandeling.

Contact

Wil je weten wat Centre Beauté voor jou kan doen op het gebied van PMU? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salon nabij Maastricht en vraag naar permanente make-up. We nodigen je dan uit vaoor een kennismakingsgesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huidtype.