Laser ontharen Maastricht

Wat een veel voorkomend probleem is, is ongewenst haargroei. Mannen én vrouwen ervaren hier hinder van. Gelukkig biedt een ontharingsmethode de oplossing. Over het hele lichaam kan haar groeien. Dit haar kan wel op een normale plek groeien, hoewel het ongewenst is. Denk dan aan je oksels of de bikinilijn bij vrouwen. Ook de rug en borst zijn bij mannen vaak ongewenste plekken. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook een andere reden zijn voor ongewenste haargroei. Een erfelijke aanleg of hormonaal probleem kan dan het geval zijn. Wil je hier is aan laten doen en jezelf door middel van een laser laten ontharen in Maastricht of omgeving? Wacht dan niet langer en kom in actie!

Specialisme ontharen Maastricht

Sinds 1976 is Centre Beauté expert op het gebied van huidverzorging, huidverjonging, ontharen en PMU bij mannen en vrouwen. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag. Met onze ruime ervaring hebben we de meest efficiënte technieken in huis. Al onze technieken zijn van toepassing op elke huidtype bij mannen en vrouwen. Zodra je kiest voor laser ontharen in Maastricht en omstreken, heb je keuze uit elektrisch ontharen of een laserbehandeling. Bij elektrisch ontharen hangt de behandelperiode af van de hoeveelheid haar. Zodra het traject langer duurt, zal er meer tijd tussen de behandelingen zitten. Bij laserontharing worden ongewenste donkere haartjes op het gezicht en/of lichaam permanent verwijderd. Wil je graag een behandeling? Dat kan! We bespreken dan tijdens een kennismakingsgesprek de mogelijkheden voor jouw huid.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We bieden je niet alleen de mogelijkheid voor laser ontharen in Maastricht, maar er zijn meer opties. Je kunt bij ons ook een huidscan, peeling of andere facials laten uitvoeren. Met onze persoonlijke aandacht, een totaalbeleving en maatwerk kunnen we goede en mooie resultaten creëren. Onze specialisten kunnen niet wachten om voor/met jou aan de slag te gaan! Plan gauw jouw afspraak in en begin weer te stralen.

Centre Beauté voor laser ontharen in Maastricht

Ben je enthousiast geworden over laser ontharen in Maastricht of omgeving? Kom dan gerust eens langs in onze salon. Heb je nog vragen over het ontharen of onze andere behandelingen? Stel ze dan gerust! Ook voor advies kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.