DS V-LINE HYA-THREAD: de nieuwe trend in huidverbetering

Je wilt graag met een frisse uitstraling ouder worden. Door natuurlijke huidveroudering kan je huid daar wel wat hulp bij gebruiken. Hyaluronzuur zorgt bijvoorbeeld voor voldoende vocht in je huid, wat haar elastisch, strak en stevig houdt. Wanneer je ouder wordt ontstaat er een tekort aan hyaluronzuur in je huid. Met DS V-LINE HYA-THREAD voed je je huid met hyaluronzuur, zodat ze weer straalt!

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die ervoor zorgt dat je huid voldoende vocht vasthoudt. Dat voorkomt een droge, doffe huid. Met de DS V-LINE HYA-THREAD behandeling vul je het tekort aan hyaluronzuur weer aan. Je huid wordt als het ware aan het werk gezet, waardoor je mooie, natuurlijke resultaten behaalt.

Hoe werkt een DS V-LINE HYA-THREAD behandeling?

Je begint bij ons altijd met een uitgebreid intakegesprek. Hoe is je huidconditie? Welk huidtype heb je? Wat wil je bereiken qua huidverbetering? Wanneer de huidspecialiste een goed beeld heeft en jullie samen kiezen voor de DS V-LINE HYA-THREAD, kan de behandeling beginnen.

De DS V-LINE HYA-THREAD behandeling bestaat uit de volgende stappen:

• Een intensieve reiniging van je huid
• Microneedling behandeling, zodat de huid het hyaluronzuur diep opneemt
• Aanbrengen van de HYA Thread draden
• Bindweefselmassage om de draden goed op te laten nemen door de huid
• Gezichtsverzorging

Voor een optimaal resultaat adviseren we je om een kuur van 3 behandelingen te doen, met tussenpozen van 2 tot 3 weken.

Resultaten van de DS V-LINE HYA-THREAD

Door de combinatie van microneedling en hyaluronzuur geef je je huid met deze behandeling een enorme boost. Door de kleine gaatjes die met microneedling in de huid ontstaan, dringt het hyaluronzuur diep in de huid door.

Daar stimuleert het vervolgens de aanmaak van collageen, een eiwit dat je huid stevigheid en elasticiteit geeft. Dit alles verbetert je huid zichtbaar en geeft langdurige resultaten als meer stevigheid en een soepele, stralende huid

Bij Centre Beauté Maenen krijg je altijd een behandelplan op maat. Dat is volledig afgestemd op jouw wensen, doelen en de behoefte van jouw huid. Je krijgt daarom tijdens het intakegesprek altijd een prijsopgave van de huidspecialiste. Wil je alvast een idee krijgen van de behandelingen en prijzen? Bekijk dan de prijslijst.

Ben je enthousiast over de DS V-LINE HYA THREAD behandeling? Plan dan nu je afspraak!

Vergoeding Zorgverzekering

De behandeling van je acne wordt mogelijk vergoed door je zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Plan nu je intakegesprek

Wil je van je acne af en ben je benieuwd wat we bij Centre Beauté Maenen voor je kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.