Onze huid is de buffer tussen ons lichaam en de harde buitenwereld. Dit betekent dat onze huid veel te verduren krijgt. Schadelijke UV-straling, stress of een gebrek aan de juiste voedingsstoffen kunnen uw huid beschadigen en oneffenheden veroorzaken. Daarvoor zijn wij! Centre Beauté, gevestigd in Berg en Terbijt, is uw specialist op gebied van huidverbetering vlakbij Maastricht. Maak gerust een afspraak met onze specialisten. Dan bespreken wij samen het probleem, wat jouw wensen zijn en stellen op basis daarvan een behandelplan op.

Werkwijze

Wij geloven dat iedere huid verschillend is. Daarom beginnen we graag eerst met een intakegesprek in onze salon vlakbij Maastricht zodat wij jouw huidverbetering op maat kunnen behandelen. De eerste afspraak zal draaien om het analyseren van jouw huid. Met onze Observ Huidscan kunnen wij de diepere lagen van uw huid bekijken en zien wat jouw huid nodig heeft om op te klaren. Lijd je aan veelvoorkomende huidkwalen zoals acne, pigmentvlekken, couperose en beenvaatjes of littekens? Dan gaan we samen kijken wat de beste aanpak is voor jouw huid.

Huidverbetering Maastricht scan

Het verhaal van Centre Beauté

Sinds 1976 zijn wij bezig met het verbeteren van het zelfvertrouwen van onze klanten door onze expertise toe te passen op huidkwalen. Tijdens ons 45-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot dé specialisten op het gebied van anti-aging, injectables en huidverbetering in Maastricht. Bovendien nemen we graag de tijd voor je. Jouw intakegesprek, wensen en huid bepalen voor ons jouw unieke behandeling. Onze ervaring en de personal touch die we iedere klant gunnen is de reden dat klanten uit de wijde omtrek naar ons komen voor een behandeling. Het gaat niet alleen om huidverbetering, maar een afspraak bij ons mag ook worden ervaren als een verwenmoment. Kom bij ons langs in de buurt van Maastricht om de opties te bespreken voor jouw behandeling voor huidverbetering.

We hebben het er wel over, maar hoe ziet een behandelingsprogramma bij ons er eigenlijk uit? Zoals eerder benoemd, bekijken we tijdens je eerste afspraak jouw huid met de Observ Huidscan. Op basis hiervan stellen wij samen het behandelingsplan op. Om jouw specifieke kwalen te tackelen maken we gebruik van een combinatie aan behandelingen zoals:

Peelings

• Ledlicht-therapie

Microdermabrasie

• Skinshooter

• DermaPen

• Fractional laser

Op deze manier werken we aan jouw huidverbetering gedurende enkele weken bij onze salon vlakbij Maastricht.

Naast het verbeteren van de huid, bieden wij nog meer behandelingen aan. Kijk rustig rond op onze website om de mogelijkheden voor permanente make-up, ontharing en herenbehandelingen te bekijken. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact op om een afspraak te maken bij één van onze specialisten. Begin deze week nog met jouw huidverbetering in Maastricht! Wil je alvast een inschatting van de kosten voor jouw behandeling krijgen? Bekijk dan gerust eens onze tarieven.