Ben je eraan toe om even tot rust te komen? Plan dan een verwenmoment in bij Centre Beauté. In onze salon, in de buurt van Maastricht, geven wij een gezichtsbehandeling die jou en je gezichtshuid laat ontspannen. Laat een van onze huidexperts jouw huid compleet reinigen, verzorgen en verwennen terwijl je niks anders hoeft te doen dan achteroverleunen in onze behandelingsstoel. Wij gebruiken de producten van Nimue of Babor om jouw huid goed te onderhouden.

Een gezichtsbehandeling bij Centre Beauté Maastricht

Maak uw gezichtsbehandeling vlakbij Maastricht helemaal af met een aanvullende behandeling. De combinatie van een gezichtsbehandeling vlak nadat je je wenkbrauwen hebt laten harsen of epileren, zorgt ervoor dat je niet alleen ontspannen bent maar ook weer stralend de wereld in gaat.

Acne Behandeling Maastricht

Verzorging en ontspanning is onze specialiteit

Bij Centre Beauté kennen we al meer dan 45 jaar het belang van een goed verzorgde huid. Daarnaast kennen wij ook het belang van een persoonlijke aanpak. Elke huid is anders en wil op een andere manier behandeld worden. Daarom leggen wij de nadruk op het nemen van de tijd bij elke klant. Dit geldt niet alleen voor onze functionele huidverbeterende behandelingen, maar ook de behandelingen die jou tot rust moeten laten komen zoals een gezichtsbehandeling bij ons in Maastricht.

Onze salon vlakbij Maastricht is dé plek voor een rustgevende gezichtsbehandeling. Bij ons staat het behalen van jouw wensen centraal. Om hieraan te voldoen is maatwerk vaak noodzakelijk. Daarom kun je in onze salon in de buurt van Maastricht uit verschillende gezichtsbehandelingen kiezen. Zo geven wij je huid tijdens een behandeling van 30 minuten een milde reiniging en kan je bijvoorbeeld ook je wenkbrauwen laten epileren of verven, je bovenlip laten harsen of je wimpers laten zetten.

Ben je op zoek naar meer dan alleen op oppepper? Dan is de 60-minuten behandeling ideaal. We geven je een uitgebreide basisbehandeling. Deze uitbreiding is een ontspannende massage van je gezicht, hals, decolleté en een voedzaam of reinigend masker. Tot slot hebben wij een behandeling van 90 minuten. Als je hier een voorkeur voor hebt, dan krijg je alle bovengenoemde behandelingen én nemen we extra de tijd zodat we jouw gevoel van ontspanning maximaliseren. Jij staat volledig centraal.

Spreekt een rustgevende gezichtsbehandeling jou aan? Maak dan direct een afspraak. Weet je nog niet helemaal wat je huid nodig heeft? Neem dan contact op zodat we een vrijblijvend intakegesprek kunnen voeren. Op basis van dit gesprek gaan we kijken wat jouw huid nodig heeft. Bij een intakegesprek kom je langs in onze salon nabij Maastricht om samen te kijken of een gezichtsbehandeling, huidverbeterende behandeling of één van onze andere behandelingen jou zou kunnen helpen. We doen dit door gebruik te maken van de Observ huidscan om zo grondig te controleren welke producten of behandelingen jouw huid nodig heeft. Tot snel!