Last van kleine imperfecties of oneffenheden op jouw huid? Het komt vaak voor dat onze huid tijdens het alledaagse leven beschadigingen oploopt waardoor deze oneffenheden kunnen ontstaan. Daarvoor staat onze schoonheidsspecialiste klaar bij onze salon in Maastricht. Het vakkundige team van Centre Beauté Maenen legt jou in de watten en verzorgt jouw huid. We ontvangen je graag in onze salon in Berg en Terblijt. Het uiteenlopende aanbod van behandelingen en producten garandeert jou dat je na een afspraak weer stralend de wereld in gaat. Heb je een kleine opfrisser nodig of ga je liever voor een compleet behandelingstraject? Onze schoonheidsspecialisten vlakbij Maastricht staan graag voor je klaar.

Schoonheidsspecialisten voor verschillende behandelingen

Kom je bij ons voor een behandeling in de buurt van Voerendaal, dan kunnen wij jou een persoonlijke behandeling door een schoonheidsspecialiste met de beste producten garanderen. Het is mogelijk om eerst een intakegesprek te voeren. Hier kunnen we jouw wensen en verwachtingen bespreken. Indien mogelijk kan de behandeling onmiddellijk worden gegeven. Zo niet, dan wordt er een behandelafspraak gemaakt. Vraag een van de schoonheidsspecialisten bij Voerendaal om een ​​huidbehandeling en elke behandeling verbetert jouw huid. Wij nemen altijd de tijd voor je om aan jouw wensen en behoeften te voldoen. Je verlaat onze salon helemaal ontspannen.

 

schoonheidsspecialiste in Maastrischt bezig met een gezichtsbehandeling

Over Centre Beauté

Sinds onze oprichting in 1976 zijn we uitgegroeid tot de hotspot van Zuid-Limburg op het gebied van beauty. Dat komt vooral door de schoonheidsspecialisten in onze salon bij Voerendaal. Van anti-aging tot permanente make-up en gezichtsbehandelingen: wij zorgen voor elk detail van jouw huid. Deze garantie hangt nauw samen met onze persoonlijke benadering, omdat we geloven dat elke huid een unieke aanpak vereist. Daarnaast zorgen onze schoonheidsspecialisten voor een warme en huiselijke sfeer in onze salon bij Voerendaal, waardoor je direct kunt ontspannen.

Van verfrissende gezichtsmassages tot complete behandeltrajecten, Centre Beauté is altijd binnen handbereik. Onze schoonheidsspecialisten bij Voerendaal hebben de kennis en ervaring van alle behandelingen, van ontharen tot injecties. Onze behandeling is gericht op zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Je mag van ons verwachten dat we altijd professioneel te werk gaan. Wij willen de hoogste kwaliteit leveren.

Geïnteresseerd in een of meerdere van onze behandelingen en wil je meer informatie of een afspraak maken? Gelieve ons te contacteren. Onze schoonheidsspecialisten bij Voerendaal helpen je graag verder. Aarzel niet, onze intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend!