De combinatie van stress, blootstelling aan uv-licht en gebrek aan goede voedingsstoffen is niet goed voor de huid. Schoonheidssalon Centre Beauté Maenen bij Voerendaal is de beste plek om je huid te laten herstellen. Onze specialisten zullen je verwennen en je afhelpen van kleine huidimperfecties. Een breed scala aan behandelingen laat je huid weer helemaal stralen. Wil je profiteren van ons complete behandelprogramma? Maak een vrijblijvende afspraak voor het intakegesprek. Daarna bespreken we samen jouw wensen en stellen we een compleet behandelplan op. Centre Beauté is de meest uitgebreide schoonheidssalon in de buurt van Voerendaal.

Waarom Centre Beauté?

Sinds onze oprichting in 1976 zorgen we voor de huid en vergroten we het vertrouwen van onze klanten. Dankzij de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan en ons team van uitmuntende experts, zijn wij specialist geworden op gebieden als anti-aging, injectie en permanente make-up. Daarnaast hanteert Centre Beauté een persoonlijke touch. Elke huid is anders en heeft zijn eigen behandeling nodig. Onze schoonheidssalon nabij Voerendaal zorgt voor een warme en comfortabele sfeer voor directe ontspanning.

 

Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon in Maastricht

Behandelingen op maat schoonheidssalon Voerendaal

Wij geloven dat het bereiken van schoonheid van persoon tot persoon verschilt. Daarom begint het hele traject met een intakegesprek bij onze schoonheidssalon in de buurt van Voerendaal. Zo krijgen wij een beeld van jouw situatie en wensen. De afspraak begint met een observatie van een huidscan. Hierdoor kunnen we diepere huidlagen analyseren. Op basis van deze scan kunnen we bepalen wat de beste aanpak voor jouw huid is.

Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor veelvoorkomende huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, littekens, couperose en bloedvaten in de benen. Wij voeren daarom eerst een observatiescan van jouw huid uit. Op basis hiervan bepalen we de beste behandeling.

 

Naast huidverbeterende behandelingen biedt onze schoonheidssalon bij Voerendaal ook schoonheidsbehandelingen aan. We doen bijvoorbeeld permanente make-up, manicure en pedicure en passen fillers toe. Hierbij zal onze deskundige Dr. Didier Jehin het veiligste en meest betrouwbare advies en de behandeling geven.

Weten wat Centre Beauté Maenen voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op of bezoek onze schoonheidssalon in de buurt van Voerendaal. Aarzel niet, onze intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend! Je kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen op Berg en Terblijt. Mocht je vragen hebben over de behandeling, prijzen of iets anders, dan kun je ons ook een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen ons best doen om je zoveel mogelijk te informeren!