Rust en ontspanning, dat is iets wat we een ander altijd gunnen. Maar vergeet jezelf niet! Maak een afspraak met jouw schoonheidsspecialiste in Valkenburg en maak tijd voor jezelf. Ontsnap aan de dagelijkse drukte van werk of een druk sociaal leven. Het inbouwen van momenten van ontspanning doet een mens goed. Laat je in de watten leggen bij Centre Beauté Maenen door een van onze schoonheidsspecialisten in Valkenburg. Kies jij voor een ontspannende gezichtsbehandeling of laat je liever jouw handen en voeten verzorgen? Wij beschikken over de nodige ervaring, een divers aanbod en passie voor het vak. Hiermee zorgen we dat jij van het moment kunt genieten en helemaal ontspant. Bespreek je wensen met onze schoonheidsspecialiste Valkenburg. Zij vinden altijd de meest passende behandeling voor jou. 

Schoonheidsspecialiste Valkenburg scan
Schoonheidsspecialiste Centre Beauté Valkenburg

Jouw schoonheidsspecialiste Valkenburg biedt meer

Met onze kennis en ervaring in de veelzijdige beautybranche kun jij je met een gerust hart bij ons tot rust komen. Heb je op dit moment ontspanning nodig, maar wil je ook op de lange termijn iets doen aan huidverbetering? Ook dat is mogelijk. Jouw schoonheidsspecialiste in omgeving Valkenburg is van alle markten thuis en voorziet je graag van advies. Neem vrijblijvend contact op met Centre Beauté en krijg op maat gemaakt advies. Ieder individu heeft eigen wensen en een ander gelaat of een andere huid. Daarom houdt de schoonheidsspecialiste rond Valkenburg rekening met jouw wensen, de beste producten en haar specialistische kennis. Zo zorgen wij ervoor dat jij onze salon in Berg en Terblijt altijd met een glimlach verlaat.

Contact Centre Beauté

Ben je benieuwd naar een of meerdere van onze behandelingen en heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons ook meteen bellen om een eerste afspraak te maken. Jouw schoonheidsspecialiste Valkenburg van Centre Beauté staat je graag te woord.