Wil je even helemaal tijd voor jezelf? Zin om je te laten pamperen en je helemaal over te geven aan een ontspannend gevoel? Gebruik dit moment om een heerlijke ontspannende verzorgende gezichtsbehandeling met onze schoonheidsspecialiste bij Valkenburg te boeken of ga direct voor een keurbehandeling om je huid te verbeteren. Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met onze kennis en passie voor het vak volgen wij de trends die bij jou passen. We geven je graag goed advies op het gebied van zorgvuldig gekozen producten en behandelingen. Ons team bestaat uit uitsluitend gediplomeerde vakvrouwen. Door het volgen van trainingen zorgen we dat onze kennis up-to-date blijft. Onze schoonheidsspecialisten heten je graag welkom in onze salon bij Valkenburg!

Voor elke behandeling een specialist

Als je bij ons langskomt voor een behandeling nabij Valkenburg, kunnen wij jou een persoonlijke behandeling met een schoonheidsspecialiste garanderen waarbij wij gebruik maken van de beste producten. Het is mogelijk om eerst een intakegesprek te voeren. Hierin kunnen wij jouw wensen en verwachtingen bespreken. Indien mogelijk kunnen we de behandeling gelijk uitvoeren. Als dit niet het geval is, wordt er een afspraak ingepland voor de behandeling. Als je langskomt voor een huidbehandeling met een van onze schoonheidsspecialisten bij Valkenburg, zal jouw huid na elke behandeling verbeteren. Wij nemen altijd de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wij streven ernaar om je te voorzien van een behandeling die ook kan worden gezien als verwenning. Je zult ontspannen onze salon weer verlaten.
schoonheidsspecialiste in Maastrischt bezig met een gezichtsbehandeling

Maenen schoonheidssalon; een kernbegrip

Sinds onze start in 1976 verzorgen we de huid en verbeteren we het zelfvertrouwen van onze klanten. In die tijd zijn wij uitgegroeid tot kernbegrip in Zuid-Limburg op het gebied van schoonheid. Dat hebben we voor het grootste deel te danken aan onze schoonheidsspecialiste in onze salon vlakbij Valkenburg. Van anti-aging tot permanente make-up en facials, wij verzorgen jouw huid tot in de puntjes. Die garantie gaat samen met onze personal touch, omdat wij erin geloven dat iedere huid een unieke aanpak nodig heeft. Daarnaast creëren onze schoonheidsspecialisten in onze salon vlakbij Valkenburg een warme, huiselijke sfeer zodat je direct tot rust kan komen.

Voor een verfrissende gezichtsmassage tot een compleet behandelingstraject, je bent altijd in goede handen bij Centre Beauté. Onze schoonheidsspecialisten bij Valkenburg hebben de kennis en ervaring voor elke behandeling, van ontharing tot injectables. Onze salon vlakbij Valkenburg loopt over met schoonheidsspecialisten die alles weten op het gebied van beauty! Onze behandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden. Je kunt van ons verwachten dat wij altijd professioneel te werk gaan. Wij willen enkel de beste kwaliteit leveren. Zo zijn wij in het bezit van een GGD-keuring voor permanente make-up.

Ben je benieuwd naar een of meerdere van onze behandelingen en wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met ons. Onze schoonheidsspecialisten in onze salon bij Valkenburg staan je graag te woord.