Permanente make-up Valkenburg

Wanneer je geen zin of tijd hebt om je elke dag op te maken en je graag direct een verzorgde look hebt als je wakker wordt, is permanente make-up (PMU) een goede oplossing. Het verzekert je de hele dag door van een perfect verzorgd uiterlijk. Zelfs tijdens extreme omstandigheden zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijf je er stralend uitzien. PMU bespaart je niet alleen tijd, maar geeft je ook gemak en zelfvertrouwen.

permanente make-up Valkenburg

PMU door Centre Beauté

Sinds 1976 is Centre Beauté Maenen een begrip op het gebied van beauty in Zuid-Limburg. We zijn uitgegroeid tot erkende schoonheidsspecialisten die jou helpen stralen. Een van de principes waar onze beauticians specialisten in zijn is permanente make-up. We worden ook gekeurd volgens de wettelijke hygiënenormen van de GGD. Zo ben jij ervan verzekerd dat elke permanente make-up behandeling bij ons bij Valkenburg correct wordt uitgevoerd.

Werkwijze permanente make-up Valkenburg

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken, brengen we uiterst secuur in de door jouw gewenste vorm of kleur aan in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties en zijn dus geschikt voor alle huidtypes. We nodigen je wel graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek om eventuele allergieën te bespreken en een mogelijke reactie uit te sluiten. Daarnaast bespreken we tijdens dit gesprek eventueel medicijngebruik of ziekte om zeker te weten dat jouw behandeling zo goed mogelijk verloopt en dat je nog lang plezier hebt met jouw PMU. Wij maken gebruik van een techniek die een aantal jaar blijft zitten en heel geleidelijk weer vervaagt. Bijwerken is wanneer je wilt altijd mogelijk. Je ziet er met PMU altijd verzorgd uit!

Permanente make-up behandelingen Valkenburg

Bij Centre Beauté in Berg en Terblijt, dichtbij Valkenburg bieden wij twee verschillende soorten permanente make-up behandelingen aan: permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen. Met permanente eyeliner is het niet de make-up die moet opvallen, maar jouw ogen. Daarom bekijken wij allereerst de vorm van jouw ogen en je oogopslag. Daarna bespreken we wat het best bij jou past met het mooiste resultaat. Na jouw goedkeuring brengen we de permanente make-up aan, in de gekozen kleur die perfect combineert met de kleur van jouw huid en iris. De aangebrachte eyeliner laat je stralen en geeft je een prachtige expressie. Permanente make-up voor je wenkbrauwen hebben een grote invloed op je gezichtsuitdrukking en je algehele uitstraling. Hiervoor gebruiken wij twee soorten technieken: hairstrokes en shadow brows. Met hairstrokes worden er als het ware haartjes getekend die jouw wenkbrauwen een natuurlijke look geven. Shadow brows hebben een meer potloodachtig effect en worden op een zo natuurlijk mogelijke manier als geheel geplaatst. Met deze techniek krijg je volle, ingekleurde wenkbrauwen met een strakke contourlijn.

Contact

Wil je weten wat Centre Beauté voor jou kan doen op het gebied van PMU? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salon nabij Valkenburg en vraag naar permanente make-up. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huidtype.