Veel mensen onderschatten onze huid, terwijl het een belangrijk onderdeel van ons lichaam is. Onze schoonheidssalon vlakbij Valkenburg is zich daar bewust van. Daarom verzorgen wij jouw huid zo goed mogelijk. Van anti-aging en vereffening van littekens tot ontharing en permanente make-up: ons team staat voor je klaar!

Waarom Centre Beauté?

Toen Anny Maenen in 1976 haar eigen schoonheidssalon in de buurt van Valkenburg opende, had ze niet durven dromen dat deze zou uitgroeien tot een regionaal bekende salon. In 2019 nam haar dochter Charlotte het stokje van haar over. Sindsdien houden we de nieuwste trends in de gaten en luisteren we naar het individu om het perfecte maatwerk te leveren. Een behandelplan volgt en de passie, gedrevenheid en expertise van Charlotte en haar team zorgen voor het beste resultaat.

schoonheidssalon Valkenburg

Wat de schoonheidssalon bij Valkenburg biedt

Wij hebben alles in huis. Om veel voorkomende huidproblemen als acne, pigmentvlekken, littekens, oneffenheden, couperose en beenvaatjes te verzorgen, zijn verschillende behandelingen mogelijk. Voordat we aan de slag gaan met je huid, doen we daarom eerst een Observ huidscan. Deze scanner toont hoe je huid er vanbinnen uitziet. Op basis daarvan bepalen we de beste behandeling.

Naast de typische huidverbeteringen, levert onze schoonheidssalon bij Valkenburg ook beautybehandelingen. Wij brengen bijvoorbeeld permanente make-up aan, geven pedi- en manicures en maken gebruik van botuline toxine A en fillers. In dat laatste geval zorgt onze deskundige dr. Didier Jehin voor de veiligste en betrouwbaarste adviezen en de behandeling. Ook ontharen is een van onze expertises. Veel mannen en vrouwen hebben immers last van ongewenste haargroei.

Wil je graag een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in de buurt van Valkenburg? Neem dan gerust contact op. Uiteraard kun je altijd bij ons langkomen in Berg en Terblijt. Ook voor vragen over behandelingen, prijzen of andere zaken kun je ons berichten of bellen. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren!