Permanente make-up Margraten

De make-up die je ’s ochtends zorgvuldig hebt aangebracht, vervaagt in de loop van de dag. Dat is jammer, want eigenlijk zou je er de hele dag stralend en perfect verzorgd uit willen zien. Permanente make-up in Margraten is hierbij een uitkomst! Het verzekert je van een perfect verzorgd uiterlijk, de hele dag door. Zelfs tijdens extreme omstandigheden, zoals zwemmen, sporten of na een lange werkdag, blijf je er stralend uitzien.

permanente make-up Valkenburg

Werkwijze permanente make-up Margraten

De biologische pigmentstoffen waarmee wij werken brengen we uiterst secuur in de door jouw gewenste vorm of kleur aan in de opperhuid. Deze natuurlijke stoffen veroorzaken geen allergische reacties en zijn dus geschikt voor alle huidtypes. We bespreken vooraf je wensen met je, zoals de kleur en vorm van de make-up. Ook kijken we of permanente make-up in Margraten geschikt is voor jou. Soms is permanente make-up geen optie vanwege medicijngebruik of ziekte. Centre Beauté is goedgekeurd volgens de wettelijke GGD-hygiënenormen.

Permanente make-up behandelingen

Eyeliner:

Als we permanente eyeliner aanbrengen, houden we rekening met de vorm en kleur van je ogen. Er zijn verschillende technieken voor een permanente eyeliner. Van een dun lijntje tot een dikkere lijn. De lijn is wat dikker aan de buitenkant en loopt smaller toe naar de binnenste ooghoek. Door de onderste en bovenste eyeliner niet met elkaar te verbinden, lijken je ogen optisch groter.

Wenkbrauwen:

Als je dunne wenkbrauwen hebt door veelvuldig epileren of door aanleg, kun je met permanente make-up mooie, volle wenkbrauwen creëren die natuurlijk ogen. We werken bij Centre Beauté bij Margraten met twee technieken:

  • Hairstrokes: Met de hairstroke-techniek maken we heel natuurlijke wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes getekend, die zo goed mogelijk op een ‘echte’ wenkbrauw lijken.
  • Shadow brows: De permanente make-up wordt als een geheel geplaatst, maar wel op een zo natuurlijk mogelijke manier. Met deze techniek krijg je volle, ingekleurde wenkbrauwen met een strakke contourlijn.

Na de behandeling

  • Geen crème aanbrengen totdat de huid genezen is.
  • De eerste week na de behandeling niet reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk.
  • De eerste week niet zonnen of in ieder geval de behandelde delen niet blootstellen aan intensief zonlicht.
  • Gebruik tot 24 uur na de behandeling geen alcohol.
  • Na vier tot zes weken kom je terug voor de nabehandeling.
  • Tijdens de nabehandeling werken we waar nodig eventuele plekjes bij.

Contact

Wil je weten wat Centre Beauté voor jou kan doen op het gebied van PMU? Neem dan vrijblijvend contact op met onze salon nabij Margraten en vraag naar permanente make-up. We nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw huidtype.