Centre Beauté is jouw schoonheidssalon in omgeving Margraten. Je kunt bij ons terecht voor huidverbetering, verzorging en om lekker tot rust te komen. Onze behandelingen worden uitgevoerd door vakkundige schoonheidsspecialisten. Bij hen ben je in goede handen. In onze schoonheidssalon in Margraten hebben wij meer dan 45 jaar ervaring. Wij werken volgens de wettelijke hygiënenormen en onze werkwijze is gericht op jou als individuele klant. Wij bekijken het hele plaatje zodat we advies op maat kunnen geven. Iedere persoon is anders en zo ook iedere huid. Het is daarom belangrijk om de beste behandeling voor jou te vinden. Wij zorgen voor jouw huidverbetering en behouden daarbij de natuurlijke gelaatstrekken. Na een bezoek aan schoonheidssalon Margraten ga jij met een glimlach de deur uit.

Schoonheidssalon-Margraten-anti-aeging

Niemand ontkomt eraan: we worden allemaal ouder. Gelukkig hebben we daar bij onze schoonheidssalon in omgeving Margraten verschillende oplossingen voor. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en daarom bieden wij verschillende anti-aging behandelingen aan. Jouw huid ziet er weer jong en stralend uit mét behoud van een natuurlijk uiterlijk. Voordat je met een behandeling start bij onze schoonheidssalon in Margraten voeren wij een huidscan uit. Op deze manier analyseren wij de huidige staat van jouw huid. Hierbij vindt ook een intakegesprek plaats waarbij we je inzicht geven in het behandelplan.

De eerste stap naar een jonger uitziende huid kan al met huidverbetering worden bereikt. We behandelen jouw huid zodat de aanmaak van bepaalde stoffen wordt gestimuleerd. Deze stoffen verminderen naarmate je ouder wordt en houden de huid soepel en stevig. Ben je op zoek naar een behandeling om de natuurlijke veroudering tegen te gaan? Houd je huid in topconditie met een van onze behandelingen:

Heb je last van rimpels of een verslapte huid? Ook dan kunnen wij je in onze schoonheidssalon in Margraten helpen om jouw huid er jonger uit te laten zien. De verzamelnaam injectables omvat verschillende cosmetische behandelingen waar een injectie bij wordt gebruikt. Geen zorgen, dit klinkt spannender dan het in wijze is. Bij onze gecertificeerde schoonheidsspecialisten ben je gegarandeerd van een professionele behandeling. Onze schoonheidssalon in Margraten beschikt over veel ervaring en we nemen je graag mee in het proces. Wij maken gebruik van twee soorten injectables, waaronder botuline toxine A en fillers. Deze producten verschillen in werkzaamheid en worden dus ook voor verschillende doeleinden ingezet. Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in een anti-aging behandeling. Wij beantwoorden graag al je vragen.

Centre Beauté Maenen is gevestigd in Berg en Terblijt. Onze schoonheidssalon bevindt zich op steenworpafstand van Margraten en biedt dus ook voor jou diverse behandelingen aan. Naast anti-aging behandelingen kun je bij ons terecht voor verschillende huidverbeteringstechnieken. Neem vrijblijvend contact met ons op en boek een intakegesprek. We zullen je voorzien van deskundig advies en stellen een persoonlijk behandelplan op voor jou. Laat je huid weer stralen bij Centre Beauté.