Een van de grote voordelen van onze huidverbeteringsbehandelingen is dat de huid zichtbaar mooier wordt. Na een behandeling bij onze schoonheidsspecialiste in Margraten wordt jouw huid egaler, jonger en straal jij weer! Schoonheidssalon Centre Beauté is gevestigd in Berg en Terblijt in omgeving Margraten. Met meer dan 45 jaar ervaring zijn wij specialist in het vakgebied van huidverzorging en beauty. Je kunt bij ons terecht voor allround huidverzorging. Van huidverbetering tot ontharen en verzorging van de mannenhuid. De schoonheidsspecialiste in omgeving Margraten zorgt ervoor dat de huid verbetert en dat jij je kunt ontspannen.

Centre-Beauté-Schoonheidssalon-margraten

Het resultaat van onze behandelingen is niet alleen een mooi uitziende huid. De huid is ook daadwerkelijk gezonder. Je hebt het vast al eens gehoord: schoonheid komt van binnenuit! Naast het drinken van voldoende water en het binnenkrijgen van voedingsstoffen kan jouw schoonheidsspecialiste Margraten een wereld van verschil maken. Een goed begin is het halve werk, maar jij kunt jouw huidverbetering ook thuis doorzetten. Gebruik een goede huidverzorgingsroutine die is aangepast op de behoeften van jouw huid. De schoonheidsspecialiste in Margraten helpt je graag met het vinden van de perfecte producten voor jouw huidverzorging. Centre Beauté heeft een ruim aanbod aan topmerken waarmee jouw huid krijgt wat hij verdient.

Behandelingen door jouw schoonheidsspecialiste Margraten

Heb je last van oneffenheden of pigmentvlekken? Jouw schoonheidsspecialiste in Margraten kan één van onze peelings gebruiken om deze huid te behandelen. Centre Beauté biedt meerdere soorten peelings aan. Iedere peeling heeft een andere werking. Iedere schoonheidsspecialiste in Margraten van Centre Beauté is gecertificeerd specialist op het gebied van huidverzorging. Ze geven jou dan ook persoonlijk op maat gemaakt advies bij iedere behandeling. Voor een behandeling wordt er altijd een huidanalyse gemaakt om te bepalen wat jouw huid nodig heeft. Onder ons assortiment peelings vind je bijvoorbeeld de melkzuurpeeling, retinolpeeling en salicylpeeling. Neem direct contact op voor een vrijblijvende intake. Kom erachter wat jouw huid nodig heeft.

Therapie met de Skinshooter biedt een andere manier om van een huid met oneffenheden naar een stralend gelaat te gaan. Met de HC3 Skinshooter worden actieve werkstoffen in de huid gebracht. Dit proces is geheel pijnloos en zorgt naast een egale huid ook voor een stevigere huid. Voorafgaand aan de behandeling met de Skinshooter behandelen we jouw huid met een peeling. Zo bereiden we de huid voor op de behandeling met cosmetische zuren. De behandeling met de Skinshooter is net als onze peelings een vorm van mesotherapie. Een vorm van huidtherapie zonder injecties, maar mét optimale resultaten! De schoonheidsspecialiste in Margraten adviseert je graag over onze behandelingen.

Wil je graag langskomen om je te laten adviseren door jouw schoonheidsspecialiste Margraten? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende intake. Ben je op zoek naar iets anders dan een huidverbeteringsbehandeling? Bij Centre Beauté bieden we ook injectables behandelingen aan om de huid stralender en jonger te maken. Vind je het vermoeiend om iedere ochtend je make-up te moeten doen? Dan is een van onze PMU-behandelingen perfect voor jou. Permanente make-up biedt vele voordelen! Je hoeft nooit meer naar je make-up om te kijken én je behoud een natuurlijke uitstraling. Neem contact op!