Zonlicht, schadelijke stoffen of beschadigingen van buitenaf: het zijn allemaal risico’s voor je huid. Het is de barrière van het lichaam en het grootste orgaan dat wij als mens hebben. Dan is het alleen maar logisch dat je op zoek bent naar een schoonheidssalon in omgeving Meerssen. Met onze salon in Berg en Terblijt bieden wij alles om jouw huid jong en gezond te houden. Ook als jouw huid beschadigd is of oneffenheden heeft kun je bij ons terecht. Wij herstellen je huid en zorgen ervoor dat jouw huid weer gaat stralen.

Wij hebben voor iedere huid een passende behandeling. Wil je een specifieke behandeling ondergaan of ben jij op zoek naar een compleet behandeltraject? Bij Centre Beauté schoonheidssalon Meerssen stellen onze specialisten graag een persoonlijk advies samen. Maar een afspraak om jouw wensen te bespreken. Met een verzorgde gezonde huid straal jij zelfvertrouwen uit!

Schoonheidssalon-Meerssen-behandeling

Een passende behandeling voor iedereen

Bij jouw schoonheidssalon in omgeving Maarssen ben je verzekerd van een professionele behandeling. Wij bekijken de wensen en mogelijkheden per individu. Onze persoonlijke werkwijze maakt dat iedereen bij ons met een glimlach naar huis gaat. In onze salon kun je terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering. Denk hierbij aan acne- of anti-agingbehandeling. Maar ook injectables en permanente make-up vallen in ons expertisegebied. Zelfs voor hand- en voetverzorging kunt u bij ons aankloppen. Onze jarenlange ervaring biedt inzicht in de trends en nieuwste technieken op het gebied van huidverzorging en beauty. Wij verdiepen ons in de ontwikkelingen die de huid ten goede komen en volgen met regelmaat cursussen. Hiermee blijven de behandelingen in onze schoonheidssalon in Meerssen van de beste kwaliteit.

Is this a man’s world?

Bij Centre Beauté hebben wij oog voor detail. Daarom gaan wij ook graag aan de slag met de mannenhuid. Er zijn namelijk een aantal grote verschillen tussen de vrouwelijke en de mannelijke huid. Door het eventuele scheren van het gezicht kan de mannelijke huid droog en gevoelig zijn. Dit verhelpen wij in een handomdraai in onze schoonheidssalon in omgeving Meerssen. Wij hebben drie verschillende facial behandelingen voor de mannelijke huid. Onze facials zijn gericht op reiniging, verzorging en ontspanning.

Meer voor mannen bij schoonheidssalon Meerssen

Naast deze verzorgende behandelingen voor de mannelijke huid, kun je als man ook terecht bij onze schoonheidssalon in Meerssen met specifieke huidproblemen. Denk hierbij aan acne, littekens of ongewenste haargroei. Bij Centre Beauté maken wij gebruik van de beste producten. Wij combineren onze kennis en ervaring met specialistisch advies en huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Voor de verzorging van de mannelijke huid heeft Babor verschillende mooie producten. Bij jouw schoonheidssalon in Meerssen krijg je productadvies op basis van jouw huid en jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op of kom langs in onze salon in Berg en Terblijt.

Contact Centre Beauté schoonheidssalon Meerssen

Van beauty tot huidverbetering en huidverzorging – de schoonheidsspecialisten van Centre Beauté Maenen staat voor je klaar in onze schoonheidssalon Meerssen. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies, een intakegesprek of een behandeling.