Traangoot en wallen

Als je een lijn zou trekken vanuit je binnenste ooghoek naar je wang, heb je je traangoot. Het is de lijn waarover een traan zijn weg naar beneden vindt. Als je ouder wordt neemt de stevigheid en het volume in je huid af. Hierdoor wordt je traangoot beter zichtbaar en ontstaan er wallen onder je ogen. Deze kun je goed behandelen met fillers van Restylane.

Fillerbehandeling van traangoot en wallen

Met een filler breng je meer volume aan in het gebied onder je ogen. Cosmetisch arts Didier kijkt altijd eerst naar je hele gezicht en behandelt de oorzaak van je probleem. Zo krijg je het mooiste resultaat waar je lang plezier van hebt.

Heb je last van vochtwallen onder je ogen? Dan kan een filler ervoor zorgen dat de huid rond de wallen wordt opgevuld. Dit zorgt ervoor dat de wallen zelf minder opvallen. Als je last hebt van donkere kringen is dezelfde behandeling als die van pigmentvlekken het meest effectief. We gebruiken hiervoor de MeLine behandeling tegen pigmentvlekken. We bespreken dit graag met je in een intakegesprek.

Het resultaat van fillers voor traangoot en wallen

De behandeling duurt ongeveer 10 minuten en je voelt er (bijna) niets van, hooguit het gevoel van het prikje. Na 2 weken zie je het optimale resultaat en je lichaam breekt de filler op natuurlijke wijze af na ongeveer 12 maanden.