Ben je op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Hoensbroek? Centre Beauté Maenen is de schoonheidssalon in Berg en Terblijt voor huidverbetering, ontspanning, beauty en ontharing. Jouw schoonheidsspecialiste in omgeving Hoensbroek is gecertificeerd en bekwaam in alle behandelingen. Zo ook in het zetten van injectables. Wil jij huidverbeteringsbehandelingen ondergaan voor een jongere en stevigere huid? Onze anti-aging behandelingen zijn gericht op het vertragen van het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Wist jij dat je al vanaf je 25e actief aan preventie kunt bijdragen? Houdt de huid soepel en jong met de juiste producten en de behandelingen van de schoonheidsspecialiste Hoensbroek.

Schoonheidsspecialiste Hoensbroek

Natuurlijke uitstraling met injectables

Er rust vaak een stereotype beeld op injectables en botox. Opgespoten lippen en onherkenbare gezichten. Maar niets is minder waar! Bij Centre Beauté Maenen verzorgen wij grofweg huidverbetering en beauty. Onderdeel daarvan is een veerkrachtige en stralende huid. Een van de technieken die wij hiervoor inzetten is gebruik van injectables. Dit is een verzamelnaam voor alle behandelingen waar een injectie bij wordt gezet. De schoonheidsspecialiste in Hoensbroek heeft verschillende soorten injectables beschikbaar. De samenstelling en werking van de soorten verschilt. Voorafgaand aan een behandeling met injectables maakt de schoonheidsspecialiste Hoensbroek een huidscan. We voegen deze blauwdruk van jouw huid en de expertise van de behandelaar samen. Op deze manier krijg je een op maat gemaakt behandelplan.

Voor al onze behandelingen is het van belang om een persoonlijk behandelplan op te stellen. Door te analyseren wat jouw huid nodig heeft kunnen wij gericht aan huidverbetering doen. Wil jij bij de schoonheidsspecialiste Hoensbroek jouw acne-huid laten verbeteren? Bij Centre Beauté Maenen maken wij gebruik van de combinatie producten en behandelingen. Je krijgt altijd producten mee naar huis om de huid te verzorgen. De thuisbehandeling bepaalt namelijk het succes van de acnebehandeling. De schoonheidsspecialiste in Hoensbroek maakt gebruik van hoogwaardige producten en adviseert jou graag.

De kwalitatieve producten die de schoonheidsspecialiste Hoensbroek gebruikt zijn er ook voor de mannelijke huid. De mannelijke huid reageert anders dan de vrouwelijke huid. Dit komt omdat de huid anders in elkaar zit. De mannelijke huid is vaak dikker en vetter. Ook kan de mannelijke huid gevoeliger zijn door het scheren van het gezicht. Er is dus een andere verzorging nodig voor de mannelijke huid. Ook hierin is jouw schoonheidsspecialiste in Hoensbroek gespecialiseerd. Wij bieden drie soorten verzorgende behandelingen aan voor de mannelijke huid. De facials zijn gericht op ontspanning, verzorging en reiniging. Neem contact op met Centre Beauté Maenen en laat je adviseren.

Wil jij de eerste stap zetten naar een gezonde, stralende, jong uitziende huid? Neem direct contact op met de schoonheidsspecialiste in Hoensbroek. Bij Centre Beauté Maenen kan iedereen terecht voor huidverbetering, huidverzorging en beauty. Maar bovenal is onze schoonheidssalon een oase van rust en ontspanning. Kies voor een stralende huid en een uitgerust hoofd.