Ben jij op zoek naar een schoonheidssalon in Hoensbroek? Centre Beauté Maenen is een schoonheidssalon in Berg en Terblijt gewijd aan huidverbetering, ontspanning, schoonheid en ontharing. Jouw schoonheidsspecialiste in de omgeving van Hoensbroek is gediplomeerd en bekwaam in alle behandelingen. Dit geldt ook voor het plaatsen van injecties. Wil je huidverbeteringsbehandelingen voor een jongere, stevigere huid? Onze anti-aging behandelingen zijn ontworpen om het natuurlijke verouderingsproces van de huid te vertragen. Wist je dat je vanaf je 25e actief kunt bijdragen aan preventie? Houd je huid zacht en jeugdig met de juiste producten en behandelingen bij onze schoonheidssalon in omgeving Hoensbroek.

Schoonheidsspecialiste Hoensbroek

Aanbod van schoonheidssalon Hoensbroek

Er zijn verschillende behandelingen voor veelvoorkomende huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie, littekens, rosacea en bloedvaten in de benen. We beginnen dus met een observatiescan van jouw huid. Op basis hiervan bepalen we de beste behandelmogelijkheden.  Naast huid verbeterende behandelingen biedt onze schoonheidssalon in Hoensbroek ook schoonheidsbehandelingen aan. Zo doen we permanente make-up, manicure en pedicure en gebruiken we fillers. Onze deskundige Dr. Didier Jehin geeft het veiligste en meest betrouwbare advies over welke behandeling de juiste keuze is voor u.

We kijken altijd naar wat jouw huid nodig heeft. Door middel van een huidanalyse krijgen wij hier meer inzicht in. Zo kunnen we duidelijk zien wat er in jouw huid en haar diepere lagen gebeurt en vervolgens zorgen voor een persoonlijk behandelplan. Dan komen we samen tot het best mogelijke resultaat.

Ook mannen zijn van harte welkom bij onze schoonheidssalon Centre Beauté in Hoensbroek. De mannenhuid lijkt in eerste instantie veel op de vrouwenhuid. Er zijn echter wel degelijk verschillen. De mannenhuid is vaak dikker en vetter. Door bijvoorbeeld te scheren kan de huid wat gevoelig en droog worden. Daarom heeft de mannenhuid andere verzorging nodig dan de vrouwenhuid. Bij Centre Beauté Maenen ben je aan het juiste adres voor mannenhuidverzorging en huidverbetering.

 

Je kunt bij ons terecht voor diverse huidverzorgingsbehandelingen. We bieden 3 verschillende gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om te verzorgen, reinigen en ontspannen. Naast onze huidverzorgingsbehandelingen voor mannen kunnen ook mannen bij Centre Beauté Maenen terecht voor een huidverbetering.

Wil jij de eerste stap zetten naar een gezonde, stralende, jeugdige huid? Neem rechtstreeks contact op met onze schoonheidssalon in omgeving Hoensbroek. Iedereen kan bij Centre Beauté Maenen terecht voor huidverbetering, huidverzorging en beauty. Maar bovenal is onze salon een oase van rust en ontspanning. Kies voor een stralende huid en een uitgerust hoofd.