­­­­­­Centre Beauté is een beautysalon die dit jaar al meer dan 45 jaar bestaat. De ervaring die dit met zich meebrengt uit zich natuurlijk in de verschillende expertises waar wij allemaal over beschikken. Ooit klein begonnen, maar inmiddels bieden we een breed scala aan behandelingen. Wij zorgen ervoor dat jij er – door de juiste behandelingen en adviezen – elk moment van de dag stralend uitziet. Wie wil nou niet elke ochtend voor de spiegel staan en zich geen zorgen hoeven maken over het zetten van de perfecte eyeliner of de perfecte wenkbrauw?

De permanente make-up behandelingen in Berg en Terblijt worden allemaal uitgevoerd door onze PMU-specialist Esther Lemmens. Met zelfs internationale opleidingen en trainingen is zij de uitgelezen persoon om ervoor te zorgen dat jij met prachtige permanente make-up onze beautysalon weer verlaat.

Permanente make-up Margraten

Wat is permanente make-up?

In Berg en Terblijt bieden wij permanente make-up behandelingen aan bij Centre Beauté. Het spreekt misschien voor zich, maar permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de epidermis. De door ons gebruikte bio-pigmenten brengen we met uiterste precisie aan in de opperhuid in de gewenste vorm of kleur. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar jouw huid en of PMU hiervoor wel geschikt is.  Onze PMU-specialist Esther Lemmens is op de hoogte van de beste technieken en is met méér dan 10 jaar ervaring op zak dé expert op het gebied van permanente make-up in Berg en Terblijt.

Onze experts bieden niet alleen de hoogste kwaliteit aan, maar ook meerdere opties voor jou om uit te kiezen. Zo zijn er meerdere technieken voor permanente wenkbrauwen en lippen, dus aan jou om de techniek te kiezen die het beste bij jou past.

Naast permanente eyeliner zet onze PMU-specialiste ook permanente wenkbrauwen en lipmake-up. Voor zowel de lippen als de wenkbrauwen zijn er meerdere technieken die kunnen worden gebruikt. Zo geldt er voor de wenkbrauwen dat je voor een zogenoemde ‘3D hairstroke technique’ of ‘3D powder shadow technique’ kunt kiezen. Bij de hairstroke-techniek draait het om het natuurlijke effect en het creëren van optische haartjes. De powder shadow-techniek zorgt juist voor een potloodachtig effect. Met de laatstgenoemde techniek krijg je een voller en meer ingekleurd effect.

Ook voor de lippen zijn er twee verschillende technieken, namelijk 3D contour en full lip blush. Bij de 3D contour-techniek herstel je de natuurlijke lipcontour in een zo natuurlijk mogelijke kleur. Bij de full lip blush kiezen jij en de permanent make-upspecialist een kleur die past bij jouw huid en de look waar je voor wilt gaan. Zo krijg je gekleurde lippen die perfect bij je passen. Voor beide permanente make-up technieken ben je op de juiste plek hier in Berg en Terblijt bij Centre Beauté. Hier vind je nog meer informatie over deze verschillende permanente make-uptechnieken die wij aanbieden.

Ben je nou helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze korte uitleg over permanente make-up? Kom dan snel langs bij Centre Beauté gelegen in Berg en Terblijt. Je kunt ook een vrijblijvend intakegesprek plannen waarin je jouw wensen bespreekbaar maakt en we kunnen kijken of PMU geschikt is voor jouw huid.

Contact

Mocht je nog vragen hebben, dan mag er altijd contact worden opgenomen met onze beautysalon. Wij beantwoorden graag al jouw vragen! Voor nog meer informatie over de verschillende behandelingen kun je nog kijken bij onze overige diensten en wij verwelkomen je natuurlijk graag voor permanente make-up behandelingen in Berg en Terblijt bij Centre Beauté.