Ledlicht-therapie

Ledlicht-therapie is effectieve behandeling waarbij we verschillende soorten lichtgebruiken. Het ledlicht versterkt de werking van bijvoorbeeld een peeling of behandeling met DermaPen. Iedere kleur heeft een eigen werking.

centre beaute maenen ledlicht-therapie

Verschillende kleuren ledlicht-therapie

Rood ledlicht

Het rode ledlicht is ideaal om huidveroudering aan te pakken. Het laag-energetische licht gaat 6 mm diep in de huid en stimuleert daarmee processen om huidveroudering tegen te gaan. Rood licht werkt ook goed om de huid te kalmeren en om roodheden aan te pakken.

Blauw ledlicht

Blauw ledlicht werkt goed tegen acne, omdat het in staat is om de acnebacterie te doden. Na verschillende behandelingen wordt de huid veel rustiger.

Geel ledlicht

Geel ledlicht heelt de huid en geneest ontstekingen.

Geel ledlicht heelt de huid en geneest ontstekingen. Het resultaat van een behandeling met ledlicht bij Centre Beauté Maenen

Meestal wordt ledlicht gecombineerd met andere behandelingen, zoals peelings of DermaPen. Het licht zorgt dat de behandeling dieper kan inwerken en dat de resultaten langer behouden worden. Je kunt ook eventueel een losse behandeling boeken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Afspraak maken

Ben je benieuwd welke behandelmogelijkheden er zijn voor jou? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek.