Kin

Als je een kleine kin hebt, heeft dit invloed op de vorm van je gezicht. Je kunt meer volume aanbrengen in de kin met fillers van Restylane, voor een betere gezichtscontour.

Fillerbehandeling voor je kin bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Cosmetisch arts Didier bekijkt eerst je gezichtscontour en bespreekt je wensen met je. Zo weet je vooraf wat je van de fillerbehandeling kunt verwachten. Als je meer volume in je kin wilt, brengt hij de filler van Restylane aan in je kin. Deze filler bestaat uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Dit zorgt voor hydratatie en meer volume in je huid, met een natuurlijk ogend resultaat.

Het resultaat van een behandeling met fillers in je kin

 Je kin wordt vrouwelijker en de kaakcontour wordt beter zichtbaar. Het geeft je een elegantere uitstraling. De behandeling duurt ongeveer 10 minuten en doet vrijwel geen pijn. Je voelt hooguit wat prikjes. Je ziet na ongeveer 2 weken optimaal resultaat en de filler blijft zo’n 12 maanden zitten. Daarna breekt het lichaam hem op natuurlijke wijze af.

Afspraak maken?

Ben je benieuwd wat onze cosmetisch arts voor je kan betekenen? Maak dan nu een afspraak of neem contact op voor meer informatie.