Facials

Ben je toe aan een fijn verwenmoment voor jezelf en je huid? Dan zijn onze facials een goed idee. Even lekker ontspannen en je huid goed onderhouden. Leun lekker achterover in de comfortabele behandelstoel, terwijl een van onze huidexperts jouw huid grondig reinigt, verzorgt en verwent met de producten van Nimue of Babor.

Maak je behandeling compleet met aanvullende behandelingen als het epileren of harsen van je wenkbrauwen of bovenlip. Terwijl jij geniet en tot rust komt, zorgen wij ervoor dat je na afloop stralend naar buiten loopt!

centre beaute maenen huidverzorging

Huidverzorging of huidverbetering bij Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt

Heb je last van huidproblemen als acne, pigmentvlekken of oneffenheden? Dan is een huidverbeterende behandeling een goed idee. We stellen dan een behandelplan op maat samen. Zo’n plan bestaat uit een combinatie van thuisverzorging en behandelingen in de salon. Deze combinatie levert de mooiste resultaten op.Lees hier meer over huidverbetering.

Verschillende behandelingen, altijd maatwerk

We vinden het belangrijk dat je bij ons je gewenste resultaten behaalt. Bij ons kun je kiezen uit verschillende gezichtsbehandelingen, waarbij we samen kijken wat jouw behoefte is.

Wil je je huid even een kleine opfrisbeurt geven, dan is een behandeling van 30 minuten ideaal. We kunnen dan je huid een milde reiniging geven, maar bijvoorbeeld ook je wenkbrauwen en/of bovenlip harsen en je wimpers en wenkbrauwen verven.

Kies je voor de behandeling van 60 minuten, dan kunnen we de basisbehandeling uitbreiden met een ontspannende massage van je gezicht, hals en decolleté en een verkwikkend of reinigend masker. 

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Weet je niet goed wat je huid nodig heeft:een van de gezichtsbehandelingen of huidverbetering? Of ben je benieuwd welke behandeling of producten het beste zijn voor jou? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. We kunnen je huid dan bekijken, maken een huidanalyse met de Observ huidscan en bespreken wat je problemen en/of wensen zijn. Op die manier kunnen we je huid de behandeling en de producten geven die ze nodig heeft. Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.