Tijdens ons dagelijks leven krijgt onze huid veel te verduren. De combinatie van stress, UV-straling en een gebrek aan de juiste voedingsstoffen is niet bevorderlijk voor de huid. Deze beschadigingen creëren oneffenheden. Om jouw huid te herstellen ben je bij ons aan het juiste adres: schoonheidssalon Centre Beauté Maenen vlakbij Maastricht. Onze specialisten leggen jou in de watten en verzorgen de kleine imperfecties op je huid. Met ons diverse aanbod aan behandelingen, zorgen we ervoor dat we jou weer laten stralen. Wil je gebruik maken van ons complete behandelingstraject? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan samen jouw wensen en stellen een compleet behandelplan op. Centre Beauté is de meest complete schoonheidssalon in de buurt van Maastricht.

Breed aanbod aan behandelingen

Van een verfrissende gezichtsmassage van 30 minuten tot een compleet behandelingstraject. Hoe ingrijpend ook, je bent altijd in goede handen bij onze schoonheidssalon nabij Maastricht. Onze collega’s zijn ervaren binnen allerlei disciplines, maar zijn vooral gespecialiseerd in één van de behandelingen. Zo weet je zeker dat wat je ook wil laten doen, professioneel wordt uitgevoerd. Onze behandelingen strekken van ontharingen naar injectables. Uiteraard hebben wij ook behandelingen specifiek voor heren. Bij onze Maastrichtse schoonheidssalon is alles mogelijk op het gebied van beauty!

Gezichtsbehandeling bij schoonheidssalon in Maastricht

Centre Beauté, een Zuid-Limburgs begrip

Sinds onze start in 1976 verzorgen we de huid en verbeteren we het zelfvertrouwen van onze klanten. De ervaringen die we de afgelopen 45 jaar hebben opgedaan, gekoppeld met ons vakkundig team heeft erin geresulteerd dat wij zijn uitgegroeid tot dé specialist op gebieden zoals anti-aging, injectables en permanent make-up. Bovendien hanteren we bij Centre Beauté een personal touch. Iedere huid is anders en krijgt een unieke behandeling. Daarnaast creëren we in onze schoonheidssalon vlakbij Maastricht een warme aangename sfeer zodat je meteen tot rust komt.

Wat is schoonheid? Het antwoord op die vraag is heel subjectief. Het verschilt van persoon tot persoon. Wij geloven ook dat het bereiken van schoonheid ook verschilt per persoon. Daarom begint elk traject met een intakegesprek bij onze schoonheidssalon nabij Maastricht zodat we een beeld kunnen krijgen van jouw situatie en wensen. De afspraak begint met een Observ Huidscan. Zo kunnen we de diepere lagen van jouw huid analyseren. Op basis van deze scan kunnen we in kaart brengen wat de beste aanpak is voor jouw huid.

Wil je weten wat Centre Beauté Maenen voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of kom langs bij onze schoonheidssalon nabij Maastricht! Onze intakegesprekken zijn geheel vrijblijvend, dus schroom niet!