In het dagelijks leven komt de huid met veel risico’s in aanraking. Denk bijvoorbeeld aan UV-straling en stress die je zelf ervaart. Een tekort aan de juiste voedingsstoffen kan ook schade aanrichten aan de huidbarrière. De beschadigingen die deze factoren aanrichten worden zichtbaar als oneffenheden zoals acne, maar ook huidveroudering kan een gevolg zijn. Centre Beauté is jouw schoonheidssalon in Maastricht waar we jouw huid weer laten stralen.

Onze schoonheidssalon bevindt zich in Berg en Terblijt. Voor behandelingen op het gebied van huidverbetering, anti-aging en injectables zijn wij de schoonheidssalon in Maastricht en omstreken. Maar ook voor beauty zoals permanente make-up en hand- en voetverzorging staan we voor je klaar. Centre Beauté Maenen is er niet alleen voor jouw huidverbetering, maar wij zorgen er ook voor dat een behandeling ontspanning brengt. Wil jij jouw huid weer laten stralen of ben je toe aan een momentje voor jezelf met een verzorgende gezichtsbehandeling? Kom langs bij Schoonheidssalon Maastricht Centre Beauté!

Centre beauté schoonheidssalon Maastricht

Diverse behandelingen bij schoonheidssalon Maastricht

Iedere huid is anders en daarom bieden wij veel verschillende behandelingen aan. Veel van onze behandelingen zijn gericht op huidverbetering, zoals het behandelen van de acne-huid, anti-aging technieken en het egaliseren van oneffenheden. Maar ook voor beautybehandelingen ben je bij ons aan het juiste adres. Permanente make-up (PMU) brengt vele voordelen met zich mee. Als je van deze voordelen hebt geprofiteerd wil je nooit meer anders!

Aan de basis van een gezonde huid ligt een gezonde levensstijl. Drink jij voldoende water? Zo niet, dan kan je huid uitgedroogd zijn, maar sommige mensen hebben juist last van een extreem vette huid. Zit je vaak in de zon zonder zonbescherming? Hiermee loop je het risico op een versnelde huidveroudering. Om jouw huid een handje te helpen beschikken wij bij Centre Beauté over de beste producten. Onze schoonheidssalon in Maastricht heeft verschillende producten die een solide basis vormen voor jouw huidverzorging. Vochtinbrengende crèmes, olie-vrije gezichtgels of dagcrème met uv-bescherming – Wij hebben het allemaal. Dan is daar nog het verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke huid die andere behoeftes hebben. Babor is een van de merken die wij in huis hebben met een productenlijn specifiek gericht op de mannelijke huid. Kom langs in onze schoonheidssalon in omgeving Maastricht en we adviseren je graag!

Wat is schoonheid? Het antwoord op die vraag is geheel subjectief. Het verschilt van persoon tot persoon. Daarom begint elk behandeltraject met een intakegesprek bij onze schoonheidssalon Maastricht om een beeld te vormen van de staat van jouw huid. Misschien heb je specifieke wensen of wil je een bepaald aspect van jouw huid verbeteren? Daar helpen onze schoonheidsspecialisten je graag bij. Zij beslissen wat de beste behandeling voor jou persoonlijk is. Met onze jarenlange ervaring in de branche ben je bij ons in goede handen. Voordat een behandeltraject van start gaat maken wij een Observ Huidscan. Hiermee kunnen we de diepere lagen van de huid analyseren. Op basis van deze scan kunnen we in kaart brengen wat jouw huid nodig heeft. Wij combineren onze kennis, ervaring en deskundig advies tot de succesformule voor jouw huid.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze schoonheidssalon Maastricht voor een vrijblijvende intake. Of ben je bekend met de huidverzorgingsproducten die we verkopen en wil je deze komen afhalen? Het kan allemaal! Bel ons direct en we helpen jou met jouw persoonlijke huidverzorging.