Permanent ontharen Maastricht

Ben je op zoek naar een ervaren specialist voor permanent ontharen in Maastricht of omgeving? Dan ben je bij Centre Beauté aan het juiste adres. Het definitief laten verwijderen van haren is de manier om van ongewenste haargroei, vervelende ingegroeide haartjes of snijwondjes door het scheren af te komen. Na onze behandelingen kun je je scheermesjes en alle andere ontharingsmiddelen voorgoed weggooien. En vanaf dan ga je haarloos door het leven! Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag om elk lichaamsdeel veilig te ontharen.

Mogelijkheden permanent ontharen Maastricht

Veel mannen en vrouwen hebben last van ongewenste haargroei. We begrijpen als geen ander dat je van deze vervelende haartjes af wilt. Daarom hebben we verschillende oplossingen bedacht om te ontharen. De eerste optie is dat je kiest voor een behandeling om elektrisch te ontharen. Deze exacte behandelperiode hangt af van de hoeveelheid haar dat je hebt. Ook kun je kiezen voor een laserbehandeling. Dat is de perfecte oplossing voor als je helemaal klaar bent met ontsierende donkere haartjes op je gezicht en/of lichaam. Laser ontharing is een goede manier om overmatige haargroei aan te pakken voor als je permanent wilt ontharen in Maastricht en omstreken.

Centre Beauté biedt meer!

Naast dat wij specialisten zijn in permanent ontharen in Maastricht en omgeving, kunnen we je ook voorzien van andere behandelingen omtrent huidverbetering, anti-age enzovoort. Sinds 1976 zijn wij actief bezig met huidverjonging, ontharen en PMU. In onze sfeervolle salon staan onze experts voor je klaar om jouw huid weer te laten stralen. Wij focussen ons vooral op persoonlijke aandacht, behandelingen op maat en een relaxt moment voor jezelf. We gaan te werk vanaf de basis om de mooiste resultaten te behalen voor jouw huid. Met meer dan 45 jaar ervaring weten we precies wat jouw huid nodig heeft en wat we moeten doen om jouw huid weer te laten stralen. We gaan maar al te graag voor jou aan de slag.

Contact permanent ontharen Maastricht

Ben je enthousiast geworden over een van onze behandelmogelijkheden, maar heb je nog een aantal vragen over permanent ontharen in Maastricht? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en je vragen te stellen. Onze specialisten staan je graag te woord. Ben je benieuwd of je behandeling door de zorgverzekering vergoed wordt? Raadpleeg dan je polis of neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie. Dus wanneer zien we jou?