Overmatig zweten

Overmatig zweten kan voor vervelende situaties zorgen in werksituaties of in je privéleven. Hoewel transpireren een normale reactie van je lichaam is om warmte kwijt te raken, moet het geen belemmering van je dagelijkse activiteiten worden. Gelukkig kun je overmatig zweten, of hyperhidrosis, goed behandelen met botuline toxine A.

Overmatig zweten behandelen met botuline toxine A

Cosmetisch arts Dr. Didier Jehin helpt jou van je klachten af met een botuline toxine A-behandeling. Hij bespreekt vooraf je klachten en je wensen met je. Vervolgens bekijkt hij waar hij je het beste kan behandelen. De botuline toxine-A zorgt dat de zweetklieren geen signalen meer krijgen, waardoor de transpiratie stopt.

Het resultaat van behandeling overmatig zweten

Het resultaat van de behandeling is dat je geen last meer hebt van overmatige transpiratie en dat voor zo’n 6 tot 12 maanden, afhankelijk van de behandelde zone. Dat klinkt als een fijne oplossing, toch?

Maak nu een afspraak

Ben je het overmatig transpireren helemaal beu? Dan is een botoxbehandeling een goede oplossing. Maak nu een afspraak en ontdek wat onze cosmetisch arts voor je kan betekenen.