Ontharen Maastricht

Ongewenst haargroei is een veelvoorkomend probleem. Veel mannen en vrouwen ervaren er hinder van. Gelukkig is dit goed te behandelen met een ontharingsmethode. De haartjes kunnen over het hele lichaam en gelaat voorkomen. Het kan zijn dat haargroei op een bepaalde plek normaal is, maar wel ongewenst. Bijvoorbeeld onder je oksels en de bikinilijn bij vrouwen of op de rug en borst bij mannen. Ook kan er een andere onderliggende reden zijn voor haargroei. Denk dan aan een hormonaal probleem of erfelijke aanleg. Hierdoor kunnen haren ontstaan in het gelaat. Wil je hier iets aan doen en jezelf laten ontharen in Maastricht of omgeving? Kom dan eens langs!

Opties ontharen Maastricht

Centre Beauté Maenen is sinds 1976 expert op het gebied van de huid van mannen en vrouwen. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag met huidverbetering, huidverjonging, ontharen en PMU. Naast ruime ervaring hebben we ook de meest effectieve technieken in huis. Onze technieken zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt kiezen voor elektrisch ontharen of laser ontharen. Bij elektrisch ontharen hangt de behandelperiode af van de hoeveelheid haar. Hoe langer je in het traject zit, hoe langer de periode tussen de behandelingen zal zijn. Bij laserontharing worden ontsierende donkere haartjes op je gezicht en/of lichaam definitief verwijderd. Wil je je laten ontharen in Maastricht? Dat kan! Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we wat voor jouw huid de mogelijkheden zijn. Onze sessies zijn pijnloos en belasten je lichaam nauwelijks.

Meer dan alleen ontharen in Maastricht

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor als je op zoek bent naar een plek om te ontharen in Maastricht. Wij kunnen je ook voorzien van andere behandelingen. Denk dan bijvoorbeeld aan een huidscan, peelings, facials enzovoort. Wij zijn van mening dat een goede aanpak vanaf de basis goede en mooie resultaten met zich meebrengt. Met persoonlijke aandacht, een totaalbeleving en maatwerk kunnen we dit voor je realiseren. We kunnen dus niet wachten om voor/met jou aan de slag te gaan! Plan gauw jouw afspraak in en begin opnieuw te stralen.

Maak kennis met ons

Ben je benieuwd geworden naar het ontharen en woon je in de buurt van Maastricht? Kom dan gerust eens langs in onze salon. Heb je nog vragen over onze behandelingen of heb je juist advies nodig over je huidtype? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.