Laserontharing Maastricht

Zoek je een betrouwbare partij voor laserontharing in Maastricht of omgeving? Dan ben je bij Centre Beauté aan het juiste adres. Met onze kennis en passie in het vak passen wij deze technologie toe, waardoor je snel en voorgoed verlost bent van vervelende haargroei. Naast het ongemak van scheren, waxen of harsen, ervaar je vast vaak het ontstaan van rode bultjes. Zo heb je meer kans op het beschadigen van de huid, wat kleine littekens kan veroorzaken. Wil je dit ongemak niet meer ervaren? Kies dan voor onze laserbehandeling! Je profiteert dan van de voordelen van een gladde en mooie huid en daarnaast zeg je vaarwel tegen scheren, waxen en harsen.

Methode laserontharing Maastricht

Laserontharing in Maastricht en omgeving is een goede oplossing voor als je ontsierende haartjes op je gezicht en/of lichaam wilt laten verwijderen. Met onze Lumenis Lightsheer Desire Laser wordt ongewenst haargroei goed aangepakt. Het pigment van de haarwortels wordt door het pigment van het licht omgezet in warmte. Zodra de warmte in het haarzakje terechtkomt, wordt deze vernietigd. Hierdoor stopt de haargroei. Donker haar bevat het meeste pigment en daarvoor is deze methode het meest geschikt. Natuurlijk is elk huidtype anders. Tijdens een intakegesprek komen de beste mogelijkheden voor jouw huid ter sprake. De laserbehandeling is niet geheel pijnloos. Daarom verspreiden we de sessies om jouw lichaam zo het minst te belasten.

Wij bieden meer

Sinds 1976 steekt Centre Beauté haar handen uit voor huidverbetering, huidverjonging, ontharen en PMU. In onze sfeervolle salon in Berg en Terblijt bij Maastricht staan onze huidexperts voor je klaar om jouw huid te laten stralen. Naast het aanbieden van laserontharing in Maastricht en omgeving kunnen we meer voor je betekenen. Je kunt ook bij ons terecht voor peelings, facials en andere gezichtsbehandelingen. Daarnaast besteden wij ook aandacht aan acne en andere pigmentvlekken. Alles om jouw huid de aandacht te geven die het verdient. Ben je benieuwd wat je voor jouw huid kunnen betekenen? Kom dan snel in actie! Onze huidexperts helpen je graag.

Specialist laserontharing Maastricht

Wil je je huid graag wat extra aandacht geven? Laat onze experts dan een huidscan uitvoeren om te kijken wat het beste voor jouw huid is. Dit doen we graag om je huid optimaal te verzorging. Ben je enthousiast geraakt over laserontharing in Maastricht, maar heb je nog een aantal vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en deze vragen te stellen.