Kraaienpootjes behandelen

Bij Centre Beauté, de schoonheidsspecialist in Maenen, vlakbij Maastricht, behandelt Dr. Didier Jehin kraaienpootjes. Onze kraaienpootjes behandeling wordt gedaan door deze expert door middel van botuline toxine A van Azzalure. Deze behandeling is zeer populair en gebeurt heel vaak. Hij injecteert de botuline toxine A in het spiertje waarmee je je ogen samenknijpt, bijvoorbeeld tegen de zon of als je lacht. De botoxbehandeling is vrijwel pijnloos, maar voor de zekerheid brengt Dr. Didier een verdovende crème aan. Wat overigens een belangrijke kanttekening is voordat u deze ingreep bij Centre Beauté aanvraagt, is dat het verwijderen van kraaienpootjes door middel van botox, ofwel botuline toxine A, slechts een tijdelijke oplossing is. Er is vooralsnog geen manier om definitief de kraaienpootjes te behandelen, zonder chirurgische ingrepen.
kraaienpootjes verwijderen met botox

Lachrimpels rondom de ogen verwijderen

Kraaienpootjes zijn fijne lijntjes naast en rond je ogen. Ze worden ook weleens lachrimpeltjes genoemd. Hoewel ze onvermijdelijk zijn en bijdragen aan je uitstraling, kan het zijn dat je ze niet mooi vindt en je er graag iets aan wilt doen. Een botuline toxine A-behandeling is een goede manier om er vanaf te komen. De ingreep begint met de verdovende crème die dr. Didier aanbrengt. Vervolgens injecteert dr. Didier de botuline in de spieren rondom de ogen, waardoor deze spieren tijdelijk verlammen om zo de lachrimpels rondom de ogen te verwijderen.
 


De toxine wordt geïnjecteerd in de spieren die de rimpels veroorzaken, waardoor deze tijdelijk worden verlamd en de huid gladder wordt. De behandeling wordt over het algemeen als veilig en effectief beschouwd, maar het is belangrijk om voorafgaand aan elke medische behandeling te overleggen met een gekwalificeerd zorgverlener. Zij kunnen uw specifieke behoeften beoordelen en bepalen of deze behandeling voor u geschikt is. We hanteren altijd een check-up twee weken nadat u de behandeling hebt laten uitvoeren, zodat Dr. Didier het resultaat kan bekijken en monitoren.

Het resultaat van een behandeling voor kraaienpootjes

Nadat u bij Centre Beauté door de deuren naar buiten loopt, zullen de spiertjes ontspannen zijn en zullen de fijne lijntjes rond je ogen verminderen of zelfs verdwijnen. Je hebt ongeveer 6 tot 9 maanden plezier van het resultaat van de botoxbehandeling. Na die tijd zullen de lachrimpels langzamerhand weer vormen rondom je ogen.

Maak nu je afspraak

Wil je van je kraaienpootjes af? Maak dan nu je afspraak bij onze cosmetisch arts.