Bunny lines

Bunny lines zijn fijne lijntjes op en naast je neus. Ze ontstaan wanneer je je neus optrekt, net als een konijntje dat doet. Dat verklaart de naam ook meteen. Je kunt bunny lines goed behandelen met botuline toxine A van Azzalure.

Bunny lines behandelen met Butoline toxine A

Wanneer je je stoort aan de bunny lines op en naast je neus kan cosmetisch arts Dr. Didier Jehin je behandelen met botuline toxine A. Tijdens het intakegesprek voorafgaand aan de behandeling bekijkt hij je gezicht en de manier waarop je spieren zich aanspannen. Vervolgens injecteert hij de botuline toxine A in de spier(en) die ervoor zorgen dat je je neus optrekt.

Het resultaat van een Butoline toxine A

De Butoline toxine A zorgt ervoor dat de spier ontspant, waardoor je je neus niet meer (zo ver) optrekt. De bunny lines nemen daardoor af of verdwijnen zelfs helemaal. Het eindresultaat is ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Na 2 weken kom je op controle bij de cosmetisch arts.

Maak nu je afspraak

Ben je benieuwd of botuline toxine A de oplossing is voor jouw bunny lines? Maak dan nu een afspraak bij onze cosmetisch arts.