Beauty salon Maastricht

Onze huid is de beschermlaag van ons lichaam. Bovendien is de huid het eerste waar we tegenaan kijken als we iemand zien. Daarvan zijn wij ons sinds de start van Centre Beauté Maenen, in 1976, al bewust. Alle ervaringen van de afgelopen 45 jaar hebben ervoor gezorgd dat wij specialist zijn geworden op het gebied van huidverzorging. Dus is jouw huid toe aan verbetering, behandeling of ontharing? Kom dan naar onze beauty salon vlakbij Maastricht, waar we je met alle liefde ontvangen!

Werkwijze beautysalon Maastricht

Omdat iedereen andere behoeftes heeft, beginnen we graag met een intakegesprek in onze beauty salon bij Maastricht. Daarin luisteren we naar jouw situatie en wensen. Niet alleen de behoeftes verschillen per persoon, maar ook de huid. Daarom volgt tijdens het intakegesprek een Observe Huidscan. Met deze scan kunnen we de diepere lagen van jouw huid analyseren. Op die manier achterhalen we de beste aanpak voor jou. Daarna gaan we met je huid aan de slag.

Gezichtsbehandeling beauty salon Maastricht

Wat biedt Centre Beauté ?

In onze beauty salon in de buurt van Maastricht kun je voor verschillende behandelingen terecht. We zetten ze voor je op een rij:

Huidverbetering. Acne, littekens of pigmentvlekken worden met de beste technieken behandeld. Voorbeelden zijn microdermabrasie, ledlicht-therapie en facials.
Injectables. Wij werken met botuline toxine A, dat rimpels doet verminderen. Daarnaast gebruiken we fillers. Die geven meer volume aan je gezicht, hals en handen.
Ontharing. Met zowel elektrisch ontharen als laserontharen, zorgen wij dat je geen last meer hebt van ongewenste haargroei.
Beauty. Denk daarbij aan PMU (permanente make-up) en het laten doen van je wimpers, handen of voeten.

Mannen

Wanneer je aan een beauty salon in Maastricht denkt, denk je misschien niet direct aan mannen. Maar onthoud wel: ook de mannenhuid moet worden verzorgd. En daar zorgen wij voor! Omdat deze huid verschilt van die van de vrouw (hij is vaak wat dikker en vetter), is dit een aparte tak van sport. Bij de huidverzorgende behandelingen van 30, 60 en 90 minuten staan tijd voor jezelf en ontspanning centraal. Of kies voor de aanpak van huidproblemen, zoals couperose en beenvaatjes. Tot slot bieden wij laserontharing om ongewenste haargroei te reduceren. Kortom, voor huidverzorging en -verbetering bij mannen zit je bij onze beauty salon dichtbij Maastricht goed.

Contact met onze beauty salon in Maastricht

Wij beantwoorden graag je vragen over onze beauty salon in de buurt van Maastricht. Neem gerust contact op of kom bij ons langs in Berg en Terblijt. Hopelijk tot snel!